22.6.2010

Nick Lowe ja Dr John & The Lower 911- keikat siirtyvät Tavastialle

Nick Lowen ja Dr. Johnin heinäkuiset konsertit siirtyvät keikkojen luonteeseen ja mittakaavaan paremmin sopivalle Tavastia-klubille. Alunperin Kulttuuritalolle suunniteltujen konserttien päivät pysyvät samoina: Nick Lowe & Band esiintyy Tavastialla lauantaina 3.7. ja Dr John & The Lower 911 lauantaina 10.7. Kulttuuritalolle ostetut liput kelpaavat Tavastialle sellaisinaan. Lippuja konsertteihin saa Lippupisteestä ja nyt myös Tiketissä.

Tavastian konsertit ovat kielletty alle 18-vuotiailta, joten alaikäiset lipunostajat voivat palauttaa lippunsa Lippupisteeseen. Mikäli uusi konserttipaikka ei sovi lippunsa jo hankkineille, voi liput palauttaa keskiviikkoon 30.6. mennessä lipunostopaikkaan. Nick Lowen konsertin aikataulussa ei ole muutosta, mutta Dr. Johnin konsertin aikataulu siirtyy tunnilla eteenpäin.

Brittirockin rehtoriksikin kutsutun Nick Lowen debyyttialbumi ”Jesus Of Cool” julkaistiin vuonna 1978. Pitkän uransa aikana Lowe on työskennellyt The Damnedin, Elvis Costellon ja The Pretendersin kanssa ja kirjoittanut kappaleita mm. Johnny Cashille. Musiikillisesti Nick Lowen ura painottui 70-luvulla pub-rockiin sekä punkin synnyttämiseen ja on hyvin luonnolliselta tuntuvan kehityksen kautta tullut country-vaikutteiseen roots-rockiin. Parhaiten Lowen tuotannosta muistetaan hitit ”(What’s So Funny ’Bout) Peace, Love and Understanding”, ”Cruel To Be Kind” ja ”I Love The Sound Of Breaking Glass”.

Viisinkertainen Grammy-voittaja, bluesia, boogie woogieta ja rock’n’rollia esittävä pianisti, laulaja ja lauluntekijä Dr. John on yksi genrensä tunnetuimmista ja arvostetuimmista artisteista. Mies oli 60-luvulla kotimaansa halutuin sessiopianisti ja hänen osaamistaan hyödynsivät vuosikymmenen kirkkaimmat tähdet, kuten Van Morrison ja Aretha Franklin. Artistin läpimurtolevyksi muodostui vuonna 1968 ”Gris-gris”, jolla kaikuivat voodoon mystiikka, funk, New Orleans -tyylinen rhythm & blues sekä psykedeelinen rock. Dr. John toimi pianistina myös monilla 70-luvun tunnetuimmista äänitteistä, kuten Rolling Stonesin "Let It Loosella" ja Carly Simonin "Mockingbirdillä".

KONSERTIT:

NICK LOWE La 3.7.2010 Helsinki, Tavastia-klubi, K-18
Ovet klo 19, show n. klo 20

DR. JOHN La 10.7.2010 klo 19 Helsinki, Tavastia-klubi, K-18
Ovet klo 19, show n. klo 20 (HUOM! ajat siirtyvät tunnilla alkuperäisestä eteenpäin)

LIPUT:
48 euroa + mahd. toimituskulut
>>>Osta liput täältä!

Lähde: Live Nation uutiskirje

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Palkki

Palkki