22.6.2010

American Idol -finalisti Crystal Bowersoxille levytyssopimus!

American Idol –ohjelman faneille tulee tuskin yllätyksenä, että viimeisimmän kauden toiseksi tullut ...huikean lahjakas Crystal Bowersox, 24, on allekirjoittanut levytyssopimuksen 19 Recordins/Jive Recordsin kanssa.



Ohiosta kotoisin oleva Crystal Bowersox oli koko kauden ajan vahva yleisön sekä tuomariston suosikki ja hänen persoonallista folk rock-tyyliään ja hänen bluesiin vivahtavaa lauluaan verrattiin mm. Melissa Etheridgeen ja Janis Jopliniin. Molemmat ovat myös Bowersoxin idoleita. ”Olen hurjan kiitollinen tästä mahdollisuudesta tehdä omaa musiikkiani ja tuoda sitä ihmisten kuultavaksi”, Crystal kommentoi liikuttuneena levytyssopimuksestaan.



Crystal nousi yleisön suosikiksi sävähdyttävillä ja liikuttavilla esityksillään. “Crystal on ehdottomasti yksi lahjakkaimpia laulajia ja lauluntekijöitä mitä koskaan on tullut American Idolista. Hänen lahjakkuutensa on todella inspiroivaa ja odotan innolla yhteistyötä hänen kanssaan”, kommentoi Simon Fuller, 19 Recordingsin perustaja ja American Idol-formaatin luoja.

Lähde: Sony Music Finland (FB)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Palkki

Palkki