15.6.2010

Wellu Rowaltzin kuulumisia Kivenlahti Rockissa 13.6.2010

Sonata Arctican yllättävät paukut ajoivat lavan viereltä hodarikioskin suuntaan, jossa törmään tuttuun mieheen, Wellu Rowaltziin. Hänkin on parkkeerannut perheensä kanssa hieman taaemmaksi päälavan ryysiksestä, joten uskaltaudun kysymään kuulumisia.

"Ihan hyvää kuuluu, kiitos. Vähän tota keliä arvottiin, mutta onneks tultiin. Ukkokin tykkää, kun on paljon hulinaa ympärillä, nää on äijän ekat festarit" Mio Morrison, kohta 7 kk, ottaa kunnon rokkipoliisi-ilmeen, kun kamera ilmestyy näkökenttään.

Mio Morrison, kohta 7kk. "Rokkipoliisin elkeet jo pienestä pitäen"

"Jos ukko näyttää tolta mun omilla keikoilla, niin pitääkin harkita, otanko mukaan vielä", Wellu naurahtaa.

Onko sulla lempparia täällä Kivenlahti Rockissa?
"Eput! Tottakai legendaa tultiin katsomaan, kun osu vielä tälleen sunnuntaille sopivasti. Aika vähän jää kotiaikaa, että siksikin nää päivät on harvinaista herkkua, ihan vaan chillailla hyvässä seurassa, hyvää musaa kuuntelemassa."

Mikä Eppujen biisi kolahtais mieluiten tänään?
"Eput on siitä kova bändi, että oikeestaan kaikki nuo nokkelat sanailut ja muutenkin verbaalinen kokonaisuus toimii mulle. Jos pitää yksi mainita, niin Vihreän joen rannalla, plokkasin sen omaankin keikkasettiin mukaan."
Mio ja Wellu. "Sunnuntait rokkarille harvinaista herkkua
studio-, keikka- ja treeniputken lomassa"

Miten sun kesä muuten sujuu?
"Otin pestin Circus Undergroundin laulajaksi tossa pari viikkoa sitten. Ollaan treenattu hurjasti, kolmekin kertaa viikossa ja uusia biisejä tehdään myös. Teen truba-keikkaa koko ajan, melkein joka viikonloppu on buukattu jo pitkälle syksyyn.

Paljon myös yksityisjuhlilla esiinnyn ja nyt tämän CU pestin vuoksi myös bändivetoja tulee sit niihin vielä vapaina oleviin päiviin. Oman levyn alustukset on aloitettu, ei ihan vielä kesällä varmaan ruveta äänittämään, mut alku syksystä sitten. Tämän vuoden aikana pitäisi olla purkissa. CU:n kanssa teemme ensin levyn alta pois tässä lähikuukausina.”

Ehditkö itse lomaa viettämään?
"Heinäkuun alulla pidän pari viikkoa vähän löysempää mökillä. Teen vain pari kavereiden yksityisbailua sieltä pistona, mutta kyllä saan huilattua kovan treeni- ja studioputken päälle”.

Suunnitelmia tulevasta?
”Pääasiassa eniten kuitenkin työllistää Rokkikukko projekti, joka starttaa isolla heinäkuussa, sit juostaankin käytännössä koko syksy sen kanssa. Lähinnä trubana, mutta muutamilla keikoilla mukana myös stemmakitarassa oman bändin kitaristi Perttu. Vaatii treeniaikaa myös niiden biisien sovittaminen kahdelle skeballe, mitä akkarina näillä keikoilla vedetään."

Terkkuja lukijoille?
"Rokatkaa ja rakastakaa! Ihan pienet huilaustauot on kuitenkin suotavia ;) "

Tulevia keikkoja mm.
Circus Underground feat. Wellu Rowaltz 30.6. @ On the Rocks - Helsinki
Circus Underground feat. Wellu Rowaltz 1.7. @ Black Pool - Järvenpää

Haastattelu: Johanna Valve
Kuvat: K.H. Wallberg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Palkki

Palkki