27.7.2013

Live! Icona Pop @ Gröna Lund, Tukholma 25.6.2013Harmittavaisesti Ruisrockin keikkansa perumaan joutunut Icona Pop ehti sentään maailmanvalloituskiireiltään ilahduttamaan kotikaupunkinsa yleisöä Tukholmaan. Osittain suomalaiset sukujuuret omaava kaksikko Caroline Hjelt ja Aino Jawo osasi ottaa yleisönsä.

Alle vuotta aiemmin Icona Pop oli samalla Gröna Lundin isolla lavalla esittämässä massiivisen I Love It -kesähittinsä Rockbjörnen-palkintogaalassa ja pokkaamassa siitä platinalevyt. Sen jälkeen yhteistyössä Charli XCX:n kanssa tehty biisi on ehtinyt platinalukemiin myös muun muassa Jenkeissä, Australiassa ja Saksassa sekä listaykköseksi muun muassa Brittilässä.
Esiintymisrutiinia ja varmuutta on kertynyt Ainolle ja Carolinelle maailmalla kierretyn vuoden aikana roppakaupalla, joten lava ja yleisö olivat heidän hallussaan varsin suvereenisti suurimman osan keikasta. VIP-katsomoon oli keikkaa tullut katsastamaan muun muassa Wyclef Jean, joka haluaa Icona Popin vierailemaan tulevalle levylleen.


Juuri julkaistussa uudessa Girlfriend-videossa Aino ja Caroline seikkailevat pitkin Amerikkaa…


Kuvat ja teksti: Nina Uddin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Palkki

Palkki