29.7.2013

HELSINKI CLASSIC FESTIVALIN KÄYTÄNNÖN JÄRJESTELYT

Ensi viikon maanantaina 5. elokuuta Kaisaniemen puistossa
HELSINKI CLASSIC FESTIVALIN KÄYTÄNNÖN JÄRJESTELYT
Esiintyjinä Neil Young & Crazy Horse, J. Karjalainen, Latebirds All Stars feat. Anssi Kela, Jonna Tervomaa, Tuomo Prättälä, Tokela


Ensi maanantaina 5. elokuuta järjestettävä yksipäiväinen ulkoilmatapahtuma Helsinki Classic Festival valloittaa Helsingin vehreimmän ytimen eli Kaisaniemen puiston. Esiintyjinä nähdään amerikkalaisen rockin kivijalka Neil Young & Crazy Horse, suomalaisen musiikin suurmies J. Karjalainen sekä superkokoonpano Latebirds All Stars solistivieraineen. Helsinki Classic Festivalin liput ovat myynnissä Lippupalvelussa, Menolipussa ja Tiketissä.


AIKATAULU:

Klo 14 portit festivaalialueelle avataan
n. klo 16.30 Latebirds All Stars feat. Anssi Kela, Jonna Tervomaa, Tuomo Prättälä, Tokela
n. klo 18 J. Karjalainen
n. klo 19.30 Neil Young & Crazy Horse

Annetut soittoajat ovat arvioita ja saattavat muuttua. Yleisöä pyydetään saapumaan hyvissä ajoin. Lisäksi turvatarkastuksiin saattaa muodostua jonoja. Ravintola-alueet, ruokamyyntipisteet ja artistien kiertuetuotemyyntipisteet ovat avoinna heti porttien auettua.


SAAPUMINEN:

Yleisöä kehotetaan varaamaan aikaa ja juhlamieltä sekä saapumaan Kaisaniemen puistoon julkisilla kulkuvälineillä tai kävellen. Tapahtuman puolesta ei ole järjestetty pysäköintiä.

Tapahtumapuisto sijaitsee hyvien joukkoliikenneyhteyksien varrella, Helsingin päärautatieaseman välittömässä läheisyydessä. Joukkoliikennettä suosimalla välttyy myös ruuhka- ja pysäköintihuolilta. HSL:n Reittiopasta www.reittiopas.fi kannattaa hyödyntää sopivan reitin suunnittelussa.

Sisäänpääsy Helsinki Classic Festivalille tapahtuu Kaisaniemen puiston eteläpuolelta, Kansallisteatterin takaa. Festivaalialueen lipulla vain kerran sisään.

LIPUT:

-    Lippupalvelun myyntipisteet, puhelinpalvelu 0600-10-800 (1,96 euroa/min + pvm) ja 0600-10-020 (6,79 euroa/puhelu + pvm) sekä www.lippupalvelu.fi
toimituskuluineen alkaen 85,50 euroa
-    Menolipusta www.menolippu.fi
toimituskuluineen alkaen 85,50 euroa
-    Tiketin myyntipisteet, puhelinpalvelu 0600-1-1616 (1, 78 euroa/min + pvm) sekä www.tiketti.fi
toimituskuluineen alkaen 84,50 euroa
VIP-paketit ja Priority-liput Events Clubista ja Menolipusta.

Kaikki liput ovat seisomapaikkalippuja. Yleisön viihtyvyyden lisäämiseksi tapahtuma-alueelle lisätään myös istumapaikkoja noin 1000:lle, jotta tanssimisen ja ilonpidon lomassa on mahdollista välillä myös levähtää. Istumapaikat ovat numeroimattomia. Ikäraja festivaalille on 18 vuotta.

YLEISÖN VARUSTEET:

Sateenvarjojen tuominen festivaalille on kielletty turvallisuuden sekä avattujen varjojen aiheuttamien näköesteiden vuoksi. Sateisella kelillä yleisöä pyydetään varustautumaan sadeasuin.

Suosittelemme varaamaan mukaan käteistä rahaa myyntipisteissä asioimisen nopeuttamiseksi. Festivaalialueella ei ole pankkiautomaattia. Lähimmät pankkiautomaatit löytyvät rautatieasemalta.

Järjestelmäkameroiden, videokameroiden ja nauhureiden, retkituolien, grillien, lemmikkieläinten, tölkkien, purkkien, alkoholijuomien, laserosoittimien, aseiden, ilotulitteiden sekä muiden vaarallisten aineiden tai välineiden tuominen konserttiin ja konserttialueen välittömään läheisyyteen on ehdottomasti kielletty. Mukaan voi ottaa max. 0,5 litran avaamattoman muovisen vesi- ja virvoitusjuomapullon. Suosittelemme kuulosuojaimia! Konserttialueen ulkopuolelta löytyy maksullinen narikka, jonne voi jättää tavaroita säilytykseen.

NARIKKA:

Alueen sisäänkäynnin läheisyydestä löytyy maksullinen narikka, jonne voi jättää tavaroita säilytykseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Palkki

Palkki