23.9.2012

Live! Suvi Teräsniska @ Bar Hovi, Rauma 21.9.2012


Tänään se vihdoin alkoi, mun oma pieni SUVI TOUR 2012, joka vie mut Raumalle, Saloon sekä kolmelle laivakeikalle. Hurahtaminen Teräsniskaan tapahtui käytännössä tasan kuukausi sitten, mutta kiinnostus nähdä hänet lavalla on ollut jo parisen vuotta. Enpä jaarittele keikasta sen enempää ja laitan tuoreeltaan pari kuvaa.

Tai jaarittelen hetken… Keikalta voisi kuitenkin mainita erittäin hauskat jääkiekkoaiheiset spiikit, jotka sopivat sangen hyvin kun täällä Lukon kotikaupungissa ollaan ja artisti itse fanittaa Kärppiä. Jääkiekko ei ole ehkä enää niin vakava asia Suville, mutta kuulemma se joskus sitä on ollut ja silloinhan tulee tehtyä keikanlaista. Suvi kertoi hermostuneensa Kärppä-ottelussa tuomariin ja kotonaan oli tehnyt samantien paidan, jossa luki ”Hannu on pelle”, joka päällä oli seuraavana päivänä ollut koulussa. Ja pakkohan keikalta on vielätuoda esille Suvin kihlatun ihana ele. Suvin kengät tarttuivat jatkuvasti keikkapaikan lavaan kiinni niin tämä ritari, joka kuuluu bändin tekniikkaan käy levittämässä kankaan Suvin jalkojen alle.. Suvi ehti kuitenkin toteamaan ettei mies kuitenkaan ole tossun alla. Suvi myös kovasti kyseli Raumanmeren Juhannuksen perään, että missä se on.. ja kertoi itse olleensa vuonna 2007 festareilla siivoustehtävissä, jota ei tosin kauhean lämpimästä muistele.

Superylläri oli kuulla Suvilta Maija Vilkkumaan Liian kauan -biisi - toimi loistavasti, toivottavasti saadaan kuulla sitä myös tulevilla keikoilla! Huomenna sitten jatkuu Salossa. Ja iso kiitos Bar Hovin Tonille!


Teksti ja kuvat: Tiia Santavirta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Palkki

Palkki