3.9.2012

Keikkakuvat! Jos mikään ei riitä... kaksi viikkoa Suvi Teräsniskan perässä

Tämä on galleria on lähinnä ”kertomus” siitä miten kuvaajasta tuli fani. Olen todella pitkään halunnut nähdä Suvi Teräsniskan lavalla, jostain syystä ei kuitenkaan ole osunut kohdalle tai tullut lähdettyä, eniten ehkä jäänyt hamittamaan aikoinaan ollut Tavastian keikka. Tähän saakka Suvi on tullut vastaan muutaman lyhyen videohaastattelun yhteydessä ja keväinen Kummien Suuri Kiekkokonsertti oli vallan mukava päivä jäähallilla. Keväällä myös olin samantien akkreditoitunut Huvilateltan konserttiin, jossa Suvin lisäksi esiintyi Erin - nuo kuvat löytyy täältä, tuon piti olla SE konsertti, mutta päätin kuitenkin käydä edellisellä viikolla laivalla, kun sopivasti oli.. ja kun Vantaallekin tuli keikka niin siitä sitten tuli se oikeasti ensimmäinen keikka.

TULISUUDELMA, VANTAA 21.8.2012


Tiistai-illan Tulisuudelman keikka vahvisti käsitykseni, että kyseessä on uskomattoman hyvä laulaja, jonka äänessä on sitä jotain extraa, joka tekee hänestä mielenkiintoisen ja pois ei tietysti voi sulkea sitä, että hänellä on aivan he.. hyviä biisejä. Ei ihme, että Suvi on jo vuosia rikkonut genrerajoja ja moni rock-musiikin ystävä on ”joutunut” myöntämään, että Suvissa on sitä jotain. Itselleni tuo Tulisuudelman keikka oli muutenkin mielenkiintoinen kokemus, kun yritin väistellä tanssikansaa ja mahdollisesti muutaman kerran naureskelin itselleni et mihin olen itseni laittanut..

BALTIC PRINCESS - ISKELMÄKESKIVIIKKO (HKI-TALLINNA-HKI) - 2 SETTIÄ
SETTI 2

Iskelmän järjestämä iskelmäkeskiviikko -risteily olikin sitten täysin erilainen keikkakokemus suhteellisen rauhallisen Tulisuudelman jälkeen. Laivalla oli paljon ihmisiä ja otinkin paikan nopeasti lavan reunasta siirtyen pois tuosta lavan edustalta, jossa kuitenkin ehdin ottaman aika monta osumaa ja vihaisia katseita tanssijoilta.. muistuu traumat mieleen 80-luvulta, kun olin ”kuvaamassa” Lea Lavenia Kulttuuritalolla. Olin hänelle kirjoittanut että pidän kovasti hänen äänestään, mutta en kauheasti tykkää iskelmästä :D ja sain häneltä vastaukseksi hänen uuden singlen ja nimmarikortin. Päätin sitten kiittää menemällä tuonne keikalle ajatuksena, että ottaisin kuvia, joita voisin hänelle antaa (niistä kuvista ei tainnut yksikään onnistua) ja muistan keikasta lähinnä sen, että sain niin pahoja katseita eräältä ryhmittymältä, että koin että olisi paras poistua kauas lavan edustalta.. Se siitä muistelosta ja traumasta kohdata ”tanssikansa”.

Iskelmäkeskiviikoissa laivalla on toisena päivänä aina fanitapaaminen tai miksi sitä virallisesti kutsutaankaan(?), joka tapauksessa artisti tulee vastaamaan fanien esittämiin kysymyksiin ja jakaa halukkaille nimmareita ja yhteiskuvia.

BALTIC PRINCESS 23.8. - FANITAPAAMINEN

Tässä kohtaa oli jo vääjäämättä selvää, että tässä on se mun uusi iso juttu, joka vaan vie eikä mua eikä mulla ole siinä paljon itsellä enää sanomista. Laivalta palattuani säädin sitten vähän työvuoroja ja suuntasin jo heti parin päivän kuluttua aivan ihastuttavaan kylätapahtumaan…

25.8. RAJAMÄEN KYLÄPÄIVÄT

Rajamäen keikka oli yhdellä sanalla sanoen ”aurinkoinen” niin sään kuin artistinkin puolelta. Taisi olla tämän kesän viimeinen lämmin päivä, jopa helteinen. Suvilla oli ääni aika käheenä, joka kuulosti todella hyvältä… valitettavasti vaan samana iltana ollut toinen keikka jouduttiin perumaan, joten tuo käheys ei nyt ollut kauhean hyvä asia tässä kohtaa pidemmän päälle.

Odotettu Huvilateltan konsertti seurasi kolmen päivän kuluttua. Loppuunmyyty konsertti. Aika sanaton tunnelma, konsertti oli neljäs mulle viikon sisällä. Olin saanut kokea kovin erilaisia konsertteja viikon ajan, Huvilateltalla ei kukaan edes tanssinut päälle ;) Tässä kohtaa pakko tuoda esille, että lokakuun lopussa alkavat konserttisalikeikat tulevat olemaan aivan varmasti huikeita. Tässä kohtaa en ole vielä päättänyt monelle itse menossa, mutta onhan noita lentoja tullut jo ostettua niin kiertueen päätöskonserttiin Ouluun kuin myös Rovaniemelle, eiköhän aika monta näistäkin tule todistettua ja nälkähän kasvaa syödessä..

SYKSYN KONSERTTIPAIKKAKUNNAT
20.10 Ylihärmä, Anssin Jussin Areena klo.19.00
Matkalippu Seinäjoella ja Studio Ticket Vaasassa,Härmän Kuntokeskus myynti@harmankuntokeskus.fi
27.10. Lohja, Laurentius-Sali, klo 19.00 *
28.10. Pori, Promenadi, klo 18.00*
2.11. Järvenpää, Järvenpää-talo, klo 19.00**
3.11. Helsinki, Savoy, klo 19.00*
4.11. Savonlinna, Savonlinna Sali, klo 18.00**
9.11. Kokkola, Snellmansali, klo 19.00*
11.11. Hämeenlinna, Verkatehdas, ISÄNPÄIVÄKONSERTTI, klo 18.00*
15.11. Tamperetalo, Pienisali, klo 19.00**
16.11. Mikkeli , Mikaeli, klo 19.00*
17.11. Kotka, Kotkan konserttitalo, klo 18.00*
18.11. Ylivieska Akustiikka, klo 18.00***
22.11. Rovaniemi, Santa Park, klo 19.00*
23.11. Kuusamo, Kuusamotalo, klo 19.00*
24.11. Vuokatti WinterOpen www.vuokatti.fi
25.11. Kuopio, Musiikkikeskus, klo 18.00**
30.11. Raahe, Raahesali (kaksi konserttia) klo 18.00 ja 20.30*****
2.12. Oulu, Oulun Kaupunginteatteri klo 18.00
Liput alkaen 27€:
*Lippupalvelu /**Lippupiste (Tamperetalon liput saatavilla myös Tamperetalon Lipputoimistosta)
*** Ylivieskan Akustiikka, Pohjanmaan Lipputoimisto
*****Raahesalin lipunmyynti: ticket.raahe.fi

Huvilateltan jälkeen tuli jälleen ikäviä uutisia ja pari keikkaa peruutettiin lisää, seuraava keikka joka kalenterissa oli…

1.9. TÄHTI, TAMPERE

Tällainen vajaa kaksiviikkoinen takana. Jatkoa seuraa omalla pienellä ”Suvi -tourilla” syyskuun loppupuolella. Teille, jotka emmitte niin käykää keikoilla, heittäkää genret roskiin - hyvä musiikki on hyvää musiikkia. Ja kun tarjolla on näin hieno artisti hyvien kappaleiden kera niin älkää hukatko yhtä paljon aikaa kuin minä tein ja harmittele sitä sitten jälkikäteen. Ja sama koskee kaikkia muitakin artisteja - käykää keikoilla. Live-musiikki on parasta!

Ennen konserttisalikiertuetta on vielä nämä keikat tässä välissä;

12.09. Kittilä, Hullu Poro Areena (K-18)
13.09. Luosto, Hotelli Luostotunturi (K-18)
14.09. Tornio, Kaupunginhotelli (K-18)
15.09. Oulu, Nightclub Tähti (K-18)
21.09. Rauma, Ravintola Bar Hovi (K-18)
22.09. Salo, Astrum Areena (K-18)
23.09. Viking Line, Isabella (S)
24.09. Viking Line, Isabella (S)
26.09. Silja Europa , Iskelmäristeily (S)
28.09. Ruka, Ravintola Piste (K-18)
29.09. Sotkamo, Naapurivaara (S)
05.10. Pielavesi, Liikuntahalli
06.10. Kaustinen, Ravintola Konsta (K-18)
11.10. Turku, Holiday Club Caribia (K-18)
12.10. Alavus, Hotelli Liesu (K-18)
13.10. Kalajoki, Merisärkkä (K-18)
Nähdään keikoilla - seuraavaksi omalta osaltani Rauma-Salo-Isabellax2-Europalla!!

Teksti ja kuvat: Tiia Santavirta
ps. Kiitos Suvi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Palkki

Palkki