23.9.2012

Keikkakuvat! Suvi Teräsniska @ Astrum Areena, Salo 22.9.2012

Suvi Teräsniskan keikka päättyi noin 30 minuuttia sitten, nyt istun hotellissa ja lataan illan kuvia koneelle. Olo on jotenkin superärsyyntynyt vieläkin, joka johtuu lavan lähistölle parkkeeranneista muutamista ihmisistä, joilla oli tarve keskustella kovaan ääneen välittämättä yhtään siitä, että se häiritsi kaikkia vieressä olevia. Tämän päivän keikkapaikka oli todella iso, joten tilaa olisi ollut vaikka 60 metrin päästä lavasta.. Ääh… Harmittaa, koska paikalla oli myös todella paljon niitä, jotka elivät keikan mukana niin laulaen kuin kuunnellen. Monesti miettinyt, että menen ja vien artistilta mikin ja huudan siihen, että ”voitteko nyt oikeasti pitää sen turpanne kiinni, täällä toiset tahtoo kuunnella illan esiintyjää”.. En ole sitä tehnyt enkä varmasti tule myöskään tekemään, mutta te joita ei se artisti niin kauheasti kiinnosta tai ette jaksa niitä hitaita biisejä kuunnella niin siirtykää vähän taaemmaksi ja antakaa toisten nauttiakeikasta. Kiitos.

Ja anteeksi avautuminen. Tänään spiikit ei pahemmin koskettaneet jääkiekkoa taisi sieltä joku tuhahdus tulla, kun Kärpät hävisivät tänään ja yleisöstä löytyi pari Kärppä-fania, joten lopulta sitten kaikki hyvin ;) Ja ilahduttavaa on, että saatiin myös tänään kuulla Vilkkumaa cover-biisi, ehkä se jää settiin pidemmäksikin aikaa. On aina ihan piristävää, jos joku ylläribiisi setistä aina löytyy varsinkin niille, jotka käyvät artistia useammin katsomassa ja eiköhän tuo bändille itselleenkin ole mukava soittaa eri biisejä.

Isoin ylläri saatiin kuitenkin kuulla Veljeni -kappaleen spiikissä, jossa Suvi kertoi, että helmikuussa julkaistavalta tulevalta levyltään tulee löytymään vierailija, hänen oma pikkuveljensä Oskari. Kovasti isosisko kehui veljensä ääntä, mielenkiinnolla jään tuota odottamaan. Ensi kuussa alkavalla konserttikiertueella tullaan nähtävästi kuulemaan tuolta tulevalta Yön kappaleita sisältävältä levyltä maistiaisia, ehkäpä me nähdään Oskari vaikka kiertueen päätöskeikalla lavalla Suvin kanssa, aika näyttää.


Kuvaaminen oli tänään vähän turhauttavaa, lavalla oli valoa vain siinä kohtaa missä mikrofoni oli, jos Suvi siirtyi mikin toiselle puolelle niin oli käytännössä pimeässä, sama jos otti askeleita taaksepäin, joten aikamoista temppuilemista oli kuvata. En ole tätä kirjoittaessani edes vilkaissut kuvia niin en kiukuttele niistä… huomenna matka jatkuu Viking Isabellalle, jossa sitten 2 risteilyä putkeen, sieltä voi olla hieman haasteellista saada päivitettyä tuoreita kuvia, mutta yritetään. Ja sitten parit kuvat Salon keikalta..


Teksti ja kuvat: Tiia Santavirta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Palkki

Palkki