10.7.2012

BB-voittaja Janica Kortmanin vauhdikas sunnuntai Rokkirallissa Kouvolassa - katso kuvat ja video!

Chaos Tube oli viime vuoden Big Brotherin voittaneen Janica Kortmanin matkassa Kouvolan Rokkirallissa viime sunnuntaina. Viikkoa aikaisemmin Janica osallistui Lappeenrannassa romuralliin, mutta valitettavasti käsissä oli auto, joka ei pahemmin pysynyt käynnissä koko päivän aikana eikä näin ollen itse törmäilystä tullut mitään.

Tällä kertaa luvattiin alle auto, joka toimii ja Janica nähtiinkin kolme kertaa radalla. Ensimmäinen erä näytti lähinnä siltä mikä autossakin luki ”Sunday cruisers”, mutta jostain se pitää aloittaa ja kyseessä oli kuitenkin ensimmäinen tunnustelu itse rataan. Toisella kerralla Janica pysyi jo aika hyvin joukon mukana ja oli selvästi saanut juonesta kiinni. Kolmas erä tai last call kuten taisi tuo virallinen nimi mennä alkoikin Janicalta aivan loistavalla startilla, iloa ei kauhean pitkään kestänyt, kun ensimmäisessä mutkassa auto sai osuman ja kierähti ympäri. Harmittavasti videolla on vain kaatumisen alku.. iski kuvaajaan paniikki, kun näki mitä tapahtui. Janicalla kaikki hyvin, olkapäätä vähän satutti, mutta vakavammilta vammoilta onneksi säästyttiin.
Janican kommentit välittömästi tapahtuman jälkeen kuulet videolta. Saa nähdä koska Janica seuraavaksi starttaa viivalta..Janican tulevia tapahtumista saat tiedon hänen uusilta www-sivuiltaan www.janican.fi.

Muutama kuva sunnuntailta:
Teksti ja kuvat: Tiia Santavirta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Palkki

Palkki