15.10.2013

VAIN ELÄMÄÄ LIVE –KONSERTTI HARTWALL AREENALLA LAUANTAINA 28.12.


Huippusuositun Vain Elämää -sarjan toisen tuotantokauden tähdet nähdään ainutlaatuisessa konsertissa joulukuussa.

Kaksi viikkoa sitten alkaneen Vain Elämää -sarjan toisen tuotantokauden kaikki tähdet nähdään ainutlaatuisessa Vain Elämää Live -konsertissa Helsingin Hartwall Areenalla lauantaina 28. joulukuuta.

Ohjelman toisella tuotantokaudella ovat mukana Laura Närhi, Anna Abreu, Maarit, Juha Tapio, Jukka Poika, Pauli Hanhiniemi ja Ilkka Alanko. Heidän lisäkseen Hartwall Areenan lavalla nähdään suomalaisista huippumuusikoista koostuva Leri Leskisen yhtye. Ensimmäistä kertaa kotimaisessa livetuotannossa Vain Elämää –konsertissa on käytössä 360-tyyppinen lava, jolla taataan huippunäkymät joka suunnasta.

Supersuosittu Vain Elämää oli viime vuoden puhutuin tv-ilmiö, joka esitteli lauluja ja laulajia tuoreella tavalla. Suomalaiset rakastuivat ohjelman koskettaviin hetkiin ja avoimiin artisteihin. Juuri alkaneella ja huimia katsojalukuja keränneellä toisella Vain Elämää -tuontantokaudellakin artistien kemiat kohtaavat hyvin. Luvassa on sekä herkkiä että hulvattomia hetkiä, koskettavia tarinoita ja ennen kaikkea huikeita tulkintoja suomalaisille tutuista lauluista.

Vain Elämää Live -konsertin liput: 53.50€ / 63.50€ / 73.50€ (sisältää palvelumaksun alk. 4.50€)
Konsertti alkaa klo 20.00, ovet aukeavat klo 18.30.

Lippujen ennakkomyynti 15.-17.10. www.radiosuomipop.fi, liput myynnissä Lippupisteessä (www.lippu.fi) 18.10.

Konsertin tuotanto: Warner Music Live

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Palkki

Palkki