17.10.2013

JAMES BLUNT ESIINTYY MARRASKUUSSA SUOMEN IDOLSISSA


Britannian suosituimpiin laulaja-lauluntekijöihin lukeutuva James Blunt on vahvistanut esiintymisensä Suomen Idolsin Live-lähetyksessä, Barona Areenalla 28. marraskuuta. Huomenna uuden albuminsa ”Moon Landing” julkaiseva Blunt on myynyt uransa aikana yli 18 miljoonaa albumia. Hänen tuorein hittinsä ”Bonfire Heart” on parhaillaan yksi Suomen radioiden soitetuimmista kappaleista ja se on noussut listakärkeen lukuisissa maissa.



”Moon Landing” on huippusuositun brittiartistin neljäs studioalbumi. Levyn on tuottanut Martin Terefe (KT Tunstall, Martha Wainwright, Jason Mraz) ja Tom Rothrock (Beck, Foo Fighters, Moby). Bluntin kanssa kappaleita albumille ovat tehneet huipputuottajat ja biisintekijät kuten muun muassa Ryan Tedder, Steve Mac, Kevin Griffin ja Danny Parker. Albumilla Blunt on palannut musiikillisesti juurilleen ja levyltä löytyy 11 tunteisiin vetoavaa kappaletta. Yksi albumin kappaleista ”Miss America”, on saanut inspiraation Whitney Houstonin traagisesta kuolemasta.

James Blunt nousi suuren yleisön tietoisuuteen vuonna 2004 megahitillä ”You´re Beautiful” ja samaisena vuonna julkaistu ”Back To Bedlam” on yksi 2000-luvun myydyimmistä albumeista. Blunt on saanut myös tunnustusta lukuisilla musiikkialan palkinnoilla ja ehdokkuuksilla, hän on saanut mm. 5 Grammy-ehdokkuutta uransa aikana.

Osta lippu 28.11. Idols 2013 LIVEEN täältä.

Lähde:
Warner Music -tiedote

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Palkki

Palkki