22.10.2013

Jättimäinen metallimusiikin spektaakkeli Suomeen!

Jättimäinen metallimusiikin spektaakkeli Suomeen!
– Hevilegendat Hartwall Areenalle kolmituntiseen Metal All Stars -konserttiin huhtikuussa!

Suomeen saapuu huhtikuussa kaikkien aikojen massiivisin metallimusiikin konsertti, kun yli kolmituntinen Metall All Stars –kiertue pysähtyy Hartwall Areenaan Helsingissä sunnuntaina 6. huhtikuuta. Konsertissa esiintyy lähes 20 metallimusiikin legendaa samalla kertaa maailman suosituimmista heavy-yhtyeistä. 

Metall All Stars –konsertin liput maksavat 59-99 euroa + toimituskulkut, ja ne tulevat myyntiin keskiviikkona 23. lokakuuta Lippupisteessä.

Metall All Stars –konsertin lavalle nousevat Phil Anselmo (Pantera), Tom Araya (Slayer), Rob Halford (Judas Priest), Joey Belladonna (Anthrax), Udo (Accept & Udo), Max Cavalera (Sepultura & Soulfly), Chronos (Venom), Ross the Boss (Manowar), Marty Friedman (Megadeth), Nick Menza (Megadeth), Brian Fair (Shadows Fall), Jon Daniels (Anthrax), Jasin Todd (Shinedown), Aaron Rossi (Ministry) sekä Matt Banchard (Shadows Fall).


Metall All Stars on ennennäkemätön show, jollaista ei aiemmin ole konserttilavoilla koettu. Metallimusiikin ikonit ja todelliset virtuoosien virtuoosit ovat päättäneet yhdistää voimansa muutaman viikon Euroopan-kiertueen ajaksi. Luvassa on näiden legendaaristen hahmojen parhaita biisejä ja parhaita tulkintoja yli kolmituntisessa spektaakkelissa.

Jokainen Metall All Stars –konsertin tähti on legenda omalla sarallaan ja he ovat nostaneet heavy-musiikin siihen asemaan, jossa se nyt on ympäri maailman. Lavalla nähtävä artistikaarti on voittanut yli 15 Grammy-palkintoja, ja moni heidän yhtyeistään on nostettu The Rock and Roll Hall of Fameen. He ovat valloittaneet listojen ykkössijoja vuosien ajan ja myyneet kymmeniä platina- ja kultalevyjä. Mutta ennen kaikkea nämä Metall All Stars –kiertueen legendat ovat opettaneet yleisönsä rakastamaan metallimusiikkia. Judas Priestin Rob Halford sanoo osuvasti: “Jos rakkautta ei olisi, minulla ei olisi mitään, mistä laulaa”.

Konsertissa jokainen lavalle nouseva legenda esittää edustamiensa yhtyeiden parhaita biisejä taustallaan yksi voimallisimmista metallimusiikin yhtyeistä, jota lavalla on koskaan nähty.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Palkki

Palkki