23.8.2013

Tänään on Hanna Pakarinen -päivä!! Uusi levy ja Helsingissä POPUP-minitour

Suomen valovoimaisiin esiintyjiin lukeutuva Hanna Pakarinen juhlii tänä vuonna 10-vuotista taivaltaan maamme musiikkirintamalla. Hän julkaisee toisen suomenkielisen albuminsa 23. elokuuta, joka kantaa nimeä Olipa kerran elämä. Hanna on sanoittanut ja säveltänyt albumin kappaleet yhdessä tuottaja Markus Koskisen kanssa.

”Kappaleissa on niitä asioita, joita harvoin uskallan ääneen sanoa, niitä juttuja mitä jopa häpeää. On ollut pelottavaa, mutta samalla vapauttavaa tuoda ne paperille ja sitä kautta laulaa levylle.”, Hanna kuvailee.

Albumilta on julkaistu kaksi radiosingleä, Olipa kerran elämä ja Jokapäiväinen, jonka videota on katsottu YouTubessa jo lähes 170.000 kertaa.


Hanna nousi yleisön tietoisuuteen vuonna 2003 osallistumalla Suomen ensimmäiseen Idols –kilpailuun. Sitä seurasi nopea nousu suosion huipulle, neljä englanninkielistä albumia, Suomen Euroviisu-edustus ja loppujen lopuksi pysähdys. Se pysähdys toi Hannasta esiin musiikintekijän, sanoittajan ja säveltäjän. Hanna julkaisi ensimmäisen suomenkielisen albuminsa Paperimiehen tytär vuonna 2010, jolle hän tekstitti suurimman osan kappaleista. Hanna on myös tehnyt Samuli Edelmannille viime vuonna isoksi hitiksi kasvaneen Ei mitään hätää. Näistä hetkistä Hanna kertoo hänestä kuvatussa dokumentissa, joka nähdään Nelosella sunnuntaina 25. elokuuta ja uusintana 1. syyskuuta. 


Julkaisupäivänä 23. elokuuta, Hanna tekee neljä ulkoilmakeikkaa Helsingissä. ”Ajatus koko hässäkkään tuli yks aurinkoinen päivä alkukesästä, kun istuskelin kahvilla koiran kanssa. Pohdin, että harvoinpa kukaan on juuri tällasta minikiertuetta tehnyt? Nämä on tosi kivoja paikkoja missä itse vietän paljon aikaa, ja mikäs sen mukavampaa kun mennä laulamaan lauluja ihmisille.”, Hanna kertoo.

Hannan näkee tänään seuraavissa paikoissa;

17:00 Kahvila Regatta, Merikannontie 10
18:00 Salmiakkikioski, Runeberginkatu 42 (Eliten edessä)
19:00 Lippakioski, Kauppakorkea
20:00 Storyvillen terassi, Museokatu 8
HUOM! Ajat voivat jonkin verran elää

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Palkki

Palkki