29.8.2013

POETS OF THE FALL JUHLII 10-VUOTISTA URAANSA

Viime keväänä tuli täyteen pyöreät 10 vuotta Poets of the Fall -yhtyeen perustamisesta. Yhtye on julkaissut tähän mennessä viisi studioalbumia, joista neljä  on mennyt suoraan albumilistan ykköseksi, ja yhtye on palkittu lukuisilla kulta- ja platinalevyillä.

Vuoden juhlinta siirtyy lokakuussa Euroopan mantereelle, kun Poets of the Fall starttaa 4.10. reilun kuukauden mittaisen kiertueensa Sveitsin Prattelnista. Kiertueen muut vierailumaat ovat Itävalta, Saksa, Ukraina ja Venäjä.Viime maaliskuussa Moskovan Arenan keikalta tehty taltiointi julkaistaan 11. lokakuuta. "Live in Moscow" on yhtyeen ensimmäinen DVD-julkaisu ja lisänä siinä on mm.kiertuedokumentti ja uran vaiheita syväluotaava haastattelu.

Kotimaan keikoille Poets of the Fall palaa marraskuun lopussa, jolloin yhtye nousee pitkän tauon jälkeen konserttiareenalle Espoon Sellosalissa. Lipunmyynti tähän konserttiin on jo alkanut Lippupisteen kautta.

Varsinainen juhlavuoden huipentuma koetaan perjantaina 20.12. perinteisesti loppuunmyydyksi tulleella Helsingin Tavastia-klubilla. Lipunmyynti Tavastian keikalle alkaa maanantaina 2.9. Tiketissä.

Vuodenvaihteen jälkeen yhtye vetäytyy levytystauolle ja uutta materiaalia on luvassa vuoden 2014 aikana.

10-VUOTISKEIKKA TAVASTIALLA:
Pe 20.12.2013 Helsinki, Tavastia
Liput myyntiin ma 2.9.2013 klo 9. Liput toimituskuluineen alkaen 20,50 euroa Tiketin myyntipisteistä, puhelinpalvelusta 0600-1-1616 (1,78 euroa/min+pvm) sekä netistä www.tiketti.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Palkki

Palkki