8.8.2013

Jenni Vartiaiselta uutta musiikkia - levy lokakuussa ja kiertue alkaa marraskuussa

JENNI VARTIAISELTA UUSI ALBUMI LOKAKUUSSA
- Uusi single Junat ja naiset julkaistaan 16.8.

Suomen suosituin artisti Jenni Vartiainen julkaisee uuden albuminsa Terra 4.lokakuuta. Albumin ensimmäinen single Junat ja naiset julkaistaan perjantaina 16. elokuuta. Samana päivänä ensiesityksen saa myös uusi musiikkivideo. Yli kaksi vuotta hiljaiseloa viettänyt artisti on hionut uutta musiikkia kaikessa rauhassa.

"Aloitin uusien laulujen tekemisen reilu vuosi sitten. Junat ja naiset on kaikkien kulkijoiden voima-anthem, jossa voitetaan omat pelot ja mennään myrskyä päin, sydän kompassina.", Jenni kertoo.
Jenni Vartiaisen edellinen albumi Seili oli uskomaton menestys. Levyä on tähän mennessä myyty yli 153 000 kappaletta. Albumin suurimmiksi hiteiksi nousivat: En haluu kuolla tänä yönä, Duran Duran ja Missä muruseni on. Jenni teki myös kotimaista musiikkihistoriaa voittamalla vuoden 2011 Emma gaalassa seitsemän palkintoa. Vartiaisen ensimmäinen albumi Ihmisten edessä on myynyt yli 75 000 kappaletta. 

Jennin  syksyn kiertue alkaa 1.11. Hämeenlinnan Verkatehtaalta ja päättyy Helsingin Kulttuuritalolle 14.12. Konserttiliput tulevat myyntiin ke 13.8. klo 12. Kaikki konserttipaikkakunnat: www.warnermusiclive.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Palkki

Palkki