14.3.2013

Live! Stone @ The Circus, Helsinki 8.3.2013 (alkuilta)Sillä hetkellä, kun ovet aukesivat, keikalle oli jo yli viidenkymmenen metrin jono, joka kasvoi koko ajan. Sisälle pääsi silti nopeasti, mikä oli erittäin hieno asia, koska ulkona oli kylmä. Kaikki mahtuivat sisälle oikein kivasti, eikä narikkaankaan ollut paljoa jonoa. Järjestelyt toimivat hienosti, mitään ongelmia ei ollut.

Lämppäriä ei ollut, mikä ehkä vähän haittasi, mutta ei kuitenkaan liikaa. Stone aloitti ajoissa, klo 18.30, ennalta arvattavissa olleella Get Stoned –biisillä, jonka ehkä olisin itse jättänyt vasta keikan loppupäähän, koska parhaat viimeisenä. Biisejä kuultiin yhteensä 15, oikeastaan kaikki ne parhaat mitä kuuluikin soittaa, ja keikka kesti lähelle puolitoista tuntia.

Yhteys bändin ja yleisön välillä oli loistava. Keikan tunnelmaa on oikeastaan vaikea kuvailla sanoin, koska kaikki se pitäisi itse kokea. Ennen encorea Janne vielä sanoi: ”Meillä ei oo aikaa yhteenkään biisiin, mut vedetään viel yks”.

Sali ei ollut ihan täynnä, mutta ainakin tilaa oli tarpeeksi, ainakin kun miettii sitä, kuinka monet moshpitit keikalla nähtiin. Tämäkin asia saattoi olla toisin myöhemmällä keikalla. Yleisössä oli ihmisiä iältään 5-50-v, eli paljon eri-ikäistä porukkaa, siitä huolimatta, että k-18 keikka oli myöhemmin samana iltana. Muutama perhe lapsineenkin oli raahautunut paikalle.

Arvosanaksi Stonelle ei voi antaa muuta kuin 10+.

1. Get Stoned
2. Meat Mincing Machine
3. Real Delusion
4. Concrete Malformation
5. Back to the Stone Age
6. White Worms
7. Light Entertainment
8. Empty Suit
9. Small Tales
10. The Day of Death
11. No Anaesthesia!
12. No Commands

Encore:

13. Sweet Dreams
14. Reached Out
15. Overtake

Teksti: Jasmine Dietz 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Palkki

Palkki