5.3.2013

Julkkis Big Brother alkaa syksyllä Subilla

Suomen ensimmäinen Julkkis Big Brother alkaa syksyllä Subilla! BB-talossa nähdään joukko maamme kuumimpia julkkiksia, joiden haku alkaa nyt.

 Julkkis Big Brotherilla on pitkät perinteet. Sarjaa on tehty Britanniassa yli 10 vuoden ajan ja Ison-Britannian Celebrity Big Brotherin 11. kausi saatiin päätökseen tämän vuoden tammikuussa. Asukkaina on vuosien varrella nähty muun muassa Pamela Anderson, Brigitte Nielsen, Dennis Rodman, Ivana Trump, La Toya Jackson, Stephen Baldwin, Tara Reid ja Heidi Montag. 

Julkkis Big Brotherin oikeudet on myyty jo 18 maahan mukaan lukien Iso-Britannia, Intia, Australia, Argentiina, Etelä-Afrikka, Tanska ja Filippiinit. Kilpailijoiden määrä vaihtelee maasta ja toteutuksesta riippuen 6-22 välillä. Syksyllä Subilla nähtävä Julkkis Big Brother on Suomen ensimmäinen. 

- Olemme olleet todella tyytyväisiä BB:n pitkäaikaiseen menestykseen. Tällä hetkellä maailmalla formaateissa kuumin trendi on "celebrity reality" ja meiltä on jo pitkään toivottu Big Brotherin julkkisversiota. Nyt on juuri oikea aika tälle ohjelmalle, formaattien vastaava tuottaja Pete Paavolainen MTV MEDIAsta sanoo. 

Haku Julkkis Big Brotheriin on nyt käynnistynyt ja julkkisten on mahdollista myös ilmoittautua itse mukaan osoitteessa sub.fi/bigbrother.

 - On hienoa, että pääsemme viimein toteuttamaan vannoutuneiden fanien pitkäaikaisen toiveen BB:n julkkisversiosta. Haemme julkkisten joukosta suuria persoonallisuuksia, jotka ovat valmiita heittäytymään ja pistämään itsensä likoon BB-talossa, kuvailee ohjelman tuottaja Mikko Räisänen Endemol Finlandista. 

Julkkis Big Brother alkaa syksyllä Subilla. Ohjelman tuottaa Endemol Finland Oy. Ohjelman esitysajankohta, juontaja ja asukkaat julkistetaan myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Palkki

Palkki