13.9.2013

WITHIN TEMPTATION STARTTAA MAAILMANKIERTUEELLE HELSINGISTÄ!

 
Aika: Keskiviikko, 26. helmikuuta 2014.
Paikka: Kaapelitehdas, Helsinki.
Liput á 48 euroa, VIP-liput á 115 euroa / Lippupiste ja Tiketti.

Huom! Lippujen ennakkomyynti alkaa viikon kuluttua perjantaina 20. syyskuuta!

Huippusuosittu hollantilainen metalliyhtye Within Temptation on ihastunut Suomeen ja suomalaisiin. Yhtye nähtiin heinäkuussa The Circuksen lavalla Helsingissä ja heti keikan jälkeen yhtyeen "nokkamies", kitaristi Robert Westerholt, ilmoitti, että yhtye haluaa palata takaisin Suomeen mahdollisimman pian.

Within Temptation konsertoi Kaapelitehtaalla, Helsingissä keskiviikkona, 26. päivä helmikuuta 2014. - Kyseessä ei kuitenkaan ole mikä tahansa keikka, vaan Within Temptationin maailmankiertueen avaus!

Uusi albumi muutti maailmankiertueen aikataulua!

Within Temptation julkaisee syyskuun 27. päivä EP-levyn, jonka 'ykkösbiisi on "Paradise (What About Us?). Vierailevana solistina tällä kappaleella on Tarja Turunen. EP:n muut kolme biisiä, "Let Us Burn", "Silver Moonlight" ja "Dog Days", ovat demo-versioita, eräänlaisia maistiaisia yhtyeen kuudennen studioalbumin materiaalista. Ennakkotiedoista poiketen yhtyeen uusi albumi julkaistaan vasta vuoden kuluttua syksyllä 2014, ei siis tänä syksynä.

- Uuden albumin valmistuminen on viivästynyt, jonka takia tammikuussa starttaavaksi suunniteltu maailmankiertueemmekin siirtyy. Maailmankiertueen ensimmäinen esiintyminen tapahtuu 26. helmikuuta Helsingissä, kertoo Robert Westerholt.

Tarja Turunen esiintyy Within Temptationin uudella levyllä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Palkki

Palkki