17.9.2013

Goom14 artistit julkaistu! Mm. Jenni Vartiainen, Cheek, Haloo Helsinki! ja Jannika B

VENTTI" GOOM RISTEILLÄÄN HUIPPUOHJELMAN SAATTELEMANA

21 vuoden kunnioitettavaan ikään ehtineen GOOM -risteilyn vuoden 2014 ohjelma on valmis ja julkistettu. GOOM14:n artistivieraita ovat juuri paluunsa keikkalavoille ilmoittanut Jenni Vartiainen, tämän hetken suosituimpiin esiintyjiin ja internetin seuratuimpiin ihmisiin kuuluva Cheek, ”Maailma on tehty meitä varten” -albumillaan platinaa myynyt Haloo Helsinki!. Bilejalan vipattamaan saavat taatusti myöskin crimepop –nimellä musiikkiaan kutsuva Aste ja ”Mammat riivaa” –hitistä tunnetut Ruudolf & Karri Koira. Goom –debyyttinsä vuoden 2014 risteilyillä tekee myös suureen suosioon noussut Jannika B.

Musiikin ja bileiden jatkumisesta tuttuun tapaan kellon ympäri ovat takaamassa suomalaiset DJ:t, kuten vuoden 2013 DJ SM –voittaja Spinny, DJ MistaS ja Cut & Slice. Risteilijöille on tarjolla myös muuta ohjelmaa kellonympäri. Tarkka ohjelma-aikataulu julkaistaan joulukuun alussa osoitteessa www.goom.net.

GOOM14-risteilyt seilataan 9. ja 10.helmikuuta Turusta lähtevällä Siljan Baltic Princess -aluksella. Yleinen lipunmyynti alkaa tänään maanantaina 16.9.2013 Matka-Vekassa. Goom –risteilyillä käy vuosittain noin 5000 matkustajaa. GOOM on Suomen suurin opiskelijaristeily ja –tapahtuma ja se on järjestetty jo vuodesta 1993.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Palkki

Palkki