19.9.2013

Riku Niemi Orchestra ja Mikko Leppilampi yhteiskiertueelle


Riku Niemi Orchestra ja Mikko Leppilampi yhteiskiertueelle

– Mittava joulukiertue luvassa marras-joulukuussa!

Jouluun on aikaa enää runsaat kolme kuukautta, joten on aika julkistaa yksi tulevan joulun suurimmista kiertueista: Riku Niemi Orchestran ja Mikko Leppilammen yhteiskiertue. Ensimmäinen joulu –niminen kiertue käynnistyy 27. marraskuuta Jyväskylästä ja päättyy 15. joulukuuta Turkuun. Muut kiertuepaikat ovat Ähtäri, Hämeenlinna, Forssa, Kuusankoski, Savonlinna, Lahti, Tampere, Helsinki ja Pori. Liput ovat jo myynnissä lippukaupoissa.

Riku Niemi Orchestra ja Mikko Leppilampi ovat tehneet yhteistyötä aiemminkin, mutta nyt räväkkyydestään tunnetut orkesteri ja solisti päättivät usuttaa voimansa yhteen laajemman kiertueen merkeissä. Kiertueella nähdään lisäksi vierailijoina taiturimaisia naissolisteja, kun Johanna Iivanainen nousee lavalle Lahdessa ja Tampereella ja Annika Eklund Savonlinnassa.

– Olen jouluihminen ja olen haaveillut orkesterin perustamisesta lähtien oman joulukonsertin tekemisestä, Riku Niemi paljastaa. – Mikko on upea esiintyjä ja loistava tyyppi. Tapamme olla ja ajatella sopivat yhteen. Kyse on svengistä sekä menosta ja meiningistä eikä vaan vakavanaamaisesta esiintymisestä. Tosin meidän joulukonserttiimme mahtuu kyllä vakavaakin - mutta tylsää ei, Niemi jatkaa.

Marraskuussa alkava yhteiskiertue on samalla uuden joulutradition avaaminen Riku Niemi Orchestralle, ja luvassa on vastaavia kiertueita myös tulevina jouluina. – Tänä vuonna pääsolistinamme on Leppilampi, mutta olen erityisen ylpeä myös Iivanaisen ja Eklundin saamisesta mukaan, Riku Niemi kertoo.

– RNO:n kanssa esiintyminen on aina kova juttu. Heti ensimmäisen yhteistyömme myötä totesimme Rikun kanssa, että meidän on ihan pakko päästä tekemään jotain mittavampaa yhdessä, toteaa Mikko Leppilampi. – Olemme molemmat valmiita tarttumaan ihan hulluihinkin ideoihin ja heittämään itsemme lavalla likoon sataprosenttisesti. Mutta emme myöskään pelkää herkistyä kauniiden kappaleiden äärellä. Meillä on keskenämme tosi hyvä ymmärrys ja kemia! Elämä on ihan liian lyhyt, jotta tällaiset tilaisuudet kannattaisi jättää käyttämättä. En millään malttaisi odottaa, että pääsen lavalle tämän orkesterin kanssa, Leppilampi sanoo tyytyväisenä.

Kiertueen aikataulu:
27.11 Paviljonki, Jyväskylä
28.11 Ähtäri-halli, Ähtäri
29.11 Verkatehdas, Hämeenlinna
30.11 Urheilutalo Feeniks, Forssa
01.12 Kuusankoskitalo, Kuusankoski
03.12 Savonlinnasali, Savonlinna / Vierailevana solistina Annika Eklund
04.12 Sibeliustalo, Lahti / Vierailevana solistina Johanna Iivanainen
11.12 Tampere-talo, Tampere / Vierailevana solistina Johanna Iivanainen
13.12 Kulttuuritalo, Helsinki
14.12 Promenadikeskus, Pori
15.12 Logomo, Turku

Riku Niemi Orchestra netissä: www.rikuniemiorchestra.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Palkki

Palkki