16.9.2013

SKOTLANTILAINEN SIMPLE MINDS SUOMEEN TAMMIKUUSSA


”Don’t You (Forget About Me)” -kappaleella vuonna 1985 maailmanlaajuiseen suosioon noussut Simple Minds saapuu Suomeen ensi vuoden alussa. Yhtye esiintyy Helsingin The Circuksessa 27. tammikuuta. Konsertin liput tulevat myyntiin torstaina 19. syyskuuta Tiketissä ja Lippupalvelussa.

Vuonna 1977 perustettu Simple Minds on komeillut vuosikausia listojen kärkisijoilla, säveltänyt upealla tavalla monipuolista musiikkia sekä toiminut vaikuttajana artisteille Manic Street Preachersista Primal Screamiin ja Mobyyn asti. Yhtye on hyödyntänyt musiikissaan vaikutteita rockista, soulista, gospelista, funkista, discosta ja maailmanmusiikista sekä käsitellyt sanoituksissaan aiheita henkilökohtaisista kokemuksista aina paikallis- ja maailmanpolitiikkaan asti.
Simple Minds on julkaissut pitkän uransa aikana 17 albumia, joista viisi on myynyt platinastatukseen oikeuttavan määrän. Yhtyeen vahvuus ja jatkuvan suosion salaisuus on kattava, monimuotoinen katalogi, josta löytyy liuta ikimuistoisia kappaleita niin tunnelmointiin kuin tanssijalan nostamiseenkin. Bändi edelleen kiertää aktiivisesti areenoita ja klubeja ympäri maailmaa ja kerää vuodesta toiseen kehuja mukaansatempaavista esiintymisistään. Simple Minds valmistelee parhaillaan uutta, vielä nimeämätöntä levyään, joka julkaistaan ensi keväänä.

KONSERTTI:
Simple Minds (UK)
Ma 27.1.2014 Helsinki, The Circus
Ovet klo 20, ikäraja K-18

LIPUT:
Myyntiin to 19.9.2013 klo 9
Liput toimituskuluineen alkaen 47 euroa Tiketin myyntipisteistä, puhelinpalvelusta 0600 116 116 (1,78 euroa/min + pvm) ja netistä www.tiketti.fi
Liput toimituskuluineen alkaen 48,50 euroa Lippupalvelun myyntipisteistä, puhelinpalvelusta 0600-10-800 (1,96 euroa/min + pvm) ja netistä www.lippupalvelu.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Palkki

Palkki