16.9.2013

ANTTI TUISKULTA OMA KORUSARJA


Antti Tuiskun juhlii kymmenvuotista taiteilijauraansa mittavan kiertueen lisäksi myös julkaisemalla oman korumalliston. 

Antti Tuisku tekee uuden aluevaltauksen: hän julkaisee kymmenvuotisen uransa kunniaksi oman korusarjan yhteistyössä oululaisen designtuoteyrityksen Nikama Designin kanssa.Nikama by Antti Tuisku -korujen ajatuksena ovat yhdenvertaisuus ja tasa-arvo, yksilön ainutlaatuisuus, pyrkimys tasapainoon luonnon kanssa ja universaali rakkauden sanoma – asiat, joita Antti on tuonut esiin niin musiikissaan kuin teoissaankin. Korut hiotaan ja tehdään käsin kotimaisesta jaloteräksestä.

- Olen käyttänyt jo muutaman vuoden Nikaman koruja, ja nyt haave omasta korusarjasta toteutui kymmenvuotisen urani kunniaksi. Tämä on minulle uusi ja jännittävä aluevaltaus ja toivon tottakai, että ihmiset tykästyvät koruihini. Tarkoituksenamme on laajentaa sarjaa pikkuhiljaa, Antti sanoo.

Koruja voi nähdä Antin kaulassa muun muassa hänen yli 40 keikkaa käsittävällä Toisenlainen tie -kymmenvuotisjuhlakiertueellaan loka-joulukuussa. Tarkemmat kiertuepaikkakunnat löytyvät osoitteesta www.anttituisku.fi.Antti Tuisku on kymmenvuotisen uransa aikana julkaissut kymmenen pitkäsoittoa, joita on myyty yli 250 000 kappaletta. Uusin levy, keväällä julkaistu Toisenlainen tie on myynyt kultaa. Sen tuorein single on nimeltään Leila, ja Antti esittää kappaleen ensimmäistä kertaa televisiossa ensi keskiviikkona 18. syyskuuta MTV3-kanavalla Elämä lapselle -konsertissa.

Lähde: Warner Music -tiedote

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Palkki

Palkki