24.12.2012

Rauhallista Joulua Suvi Teräsniskan "Hei Mummo" live-videon myötä!

Joulupäivitykset ne vaan jatkuvat ja tällä kertaa tämä on varmasti viimeinen ja sopivin näin jouluaatoksi.

Kaikki, jotka tätä blogia tai mun fotosivujani ovat yhtään seuranneet eivät ole voineet välttyä millä keikoilla olen pääasiassa viettänyt viimeiset neljä kuukautta. Niin se menee, kun joku kolahtaa niin ne keikat vie mennessään tai ainakin näin se mun kohdalla on menee.

Pääasiassa kiersin ravintolakeikkoja elo-lokakuussa ja sitten 20.10. alkoi Suvin ensimmäinen konserttikiertue, joka vei Suvin bändeineen 18 eri kaupunkiin ympäri Suomen. Itse pääsin noista konserteista yhdeksälle ja tarkoitus oli sekä valo- että videokuvata fiiliksen sekä salin mukaan. Aika nopeasti sai huomata että valokuvaaminen oli hieman haasteellista tai en saanut tarpeeksi monipuolisia kuvia konserttisalien reunoilta, joten keskityin vähän enemmän uuden videokamerani käytön opettelemiseen.. 

Oulussa järjestetyn päätöskonsertin yllärinumerona kuultiin Suvin joululevyltä ”Tulkoon joulu” kappale ”Hei Mummo”. Kappale kuultiin vain kerran tämän konserttikiertueen aikana ja se oli myös ainoa joululaulu koko kiertueella.

On aika rauhoittua hetkeksi ja haluankin toivottaa Rauhallista Joulua kaikille Chaos Tuben lukijoille tämän Oulun konsertissa kuvaamani videon myötä.

Tiia Santavirta / Chaos Tube
ps. foto on kuvakaappaus videosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Palkki

Palkki