18.12.2012

BIFFY CLYRO SAAPUU UUDEN ALBUMIN MYÖTÄ ESIINTYMÄÄN EMMA GAALAAN

Skotlannin suosituin rockbändi, Biffy Clyro julkaisee uuden odotetun studioalbumin ”Opposites” 25. tammikuuta. Uuden levyn kunniaksi yhtye saapuu tähdittämään Emma Gaalaa, joka järjestetään 1.3. Barona Areenalla.

Ensimmäinen maistiainen ”Opposites” -albumista kuultiin ”Stingin Belle” –viraalisinglen myötä, joka soi radioaalloilla tiheästi. Albumin ensimmäinen virallinen single ”Black Chandelier” on lähtenyt niin ikään myös heti radiosoittoon Suomessa ja ympäri maailmaa.  Arvostetussa yhdysvaltalaisessa musiikkilehti Billboardissa hehkutettiin, että Black Chandelier-kappale on takuuvarma maailmanlaajuinen hitti.


Skotlantilaisen Biffy Clyro -trion muodostavat karismaattinen laulaja-kitaristi Simon sekä kaksoisveljet James (basso) ja Ben (rummut). Yhtye on kasvanut valtavaan suosioon vakuuttavien albumien ja ylistettyjen keikkojen myötä viime vuosien aikana.

Edellinen albumi ”Only Revolutions” (2010) keräsi listakärkisijoituksia ympäri Eurooppaa, myi tuplaplatinaa Iso-Britanniassa ja bändi pääsi esiintymään loppuunmyydylle Wembley-stadionille. ”Only Revolutions” -levyltä lohkaistut ”The Golden Rule”, ”Mountains”, ”The Captain”, ”God & Satan” ja ”Many Of Horror” -singlet ovat olleet hittejä myös Suomessa.

Muun muassa Musen, Red Hot Chilli Peppersin ja Foo Fightersin kanssa kiertänyt yhtye on viime vuosina alkanut vihdoin niittää mainetta myös Britannian ulkopuolella. Yhtyeen vannoutuneihin faneihin lukeutuvatkin mm. Dave Grohl (Foo Fighters), Josh Homme (Queen Of The Stone Age) ja Jimmy Page (Led Zeppelin).

Suomessa Biffy Clyro on esiintynyt useaan otteeseen, viimeksi Foo Fightersin lämmittelijänä Helsingin Kalasatamassa vuonna 2011.
 Lisäys: Biffy Clyron Kalasataman kuvia löydät täältä.
Lähde: Warner Music - tiedote

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Palkki

Palkki