13.12.2012

Suvi Teräsniskalta Yö-tribuuttilevy - kuuntele ensimmäinen single

Oululaisen Suvi Teräsniskan ura sai aikoinaan alkunsa, kun hän otti yhteyttä idoliinsa Olli Lindholmiin ja pyysi päästä laulamaan tämän luotsaaman -yhtyeen keikalle. Olli otti tarjouksen vastaan, ja siitä alkoi Suvin tuhkimotarina ja matka yhdeksi suosituimmista naisartisteistamme.

Yöllä on erityinen rooli Suvin elämässä ja yhtyeen kappaleiden levyttäminen oli hänen pitkäaikainen unelmansa. Haaveesta tuli totta puolivahingossa, kun Suvi mainitsi levy-yhtiössä halustaan tehdä teemalevy.
Yö-tribuutti Hän tanssi kanssa enkeleiden ilmestyy 8. helmikuuta 2013. Sen ensimmäinen single Rakkaus on lumivalkoinen on juuri toimitettu radioille. 


- Ensimmäisessä Yö-konsertissani vuonna 2003 istuin takarivissä, mutta kaksi vuotta myöhemmin olin ihan edessä. Vuonna 2007 pääsin lavalle, ja sitten olinkin jo bändin kanssa kiertueella 2009 ja 2011. On melkeinpä täydellinen ajoitus tehdä nyt levy ja laulaa niitä lauluja, joita joskus teini-ikäisenä hyräilin yläasteen käytävillä, Suvi fiilistelee. 

Suvi valitsi itse kaikki albumin kappaleet, jotka saavat hänen tulkitseminaan uuden elämän. Jokaisen laulun valinnalle on henkilökohtainen syy: muisto, henkilö, tarina tai vaikka jokin yksittäinen lause. 

- Alun perin suunnitelma oli tehdä jokaiselle levylleni yksi Yön kappale ja kasata niistä sitten aikanaan albumi. Emme kuitenkaan jaksaneet odottaa ihan niin kauaa, Suvi nauraa.

Hän tanssi kanssa enkeleiden on Suvi Teräsniskan viides albumi. Suvin edellisiä levyjä Särkyneiden sydänten tie (2008), Tulkoon joulu (2009), Rakkaus päällemme sataa (2010) ja Pahalta piilossa (2011) on myyty yhteensä lähes 200 000 kappaletta. Hänen isoimpia hittejään ovat muun muassa Hento kuiskaus, Jos menet pois, Jos mikään ei riitä ja Pahalta piilossa. (lähde: Warner Music -tiedote)


Suvi Teräsniskan konserttikiertue päättyi loppuunmyytyyn Oulun konserttiin joulukuun alussa, jonka jälkeen Suvi jäi ansaitulle vajaan 1,5 kuukauden lomalle. Loma ei ole ollut ihan täydellistä lomaa, eilen Suvilla oli Tartu Mikkiin -kuvaukset yhdessä mm. Olli Lindholmin kanssa, joka esitetään perjantaina 25.1. TV2 -kanavalla.

Huomenna perjantaina 14.12. live-esiintyminen Heikki & Mikko Show'ssa MTV3-kanavalla klo 20.05-21. 

"Lomaan" sisältyy myös tammikuun alkuun sijoittuva matka Kanarialle, jossa on 3 esiintymistä. Ensi vuoden "ihan oikeita" keikkoja ei ole vielä julkistettu, mutta tiedossa on ainakin useampia laivaesiintymisiä, Iskelmä gaala 10.2. sekä spesiaalimpi keikka tammikuun 31.1. Joensuussa, jossa Suvi esiintyy Joensuun kaupunginorkesterin kanssa. Suvin keikoista lisää myöhemmin hänen kotisivuiltaan.

Ja se tärkein eli Hän tanssi kanssa enkeleiden levyn julkkareita vietetään Tähdessä Tampereella ystävänpäivänä 14.2.


Suvi Teräsniska @ Facebook 

Lisäys: 23.12. Mies hyvää vuosikertaa, MTV3 19:30
Vexi Salmen 70 vuotis -juhlakonsertissa Hämeenlinnan Verkatehtaalta, esiintymässä mm. Jari Sillanpää, Fredi, Jonne Aaron, Paula Koivuniemi ja Suvi Teräsniska.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Palkki

Palkki