10.5.2013

TANSKALAINEN D-A-D SUOMEN-KEIKOILLE ELOKUUSSA

Tanskan kovimpiin rockbändeihin lukeutuva D-A-D saapuu elokuun alussa Suomen visiitille. Vastikään Kiinassakin keikkoja tehnyt yhtye nähdään Helsingissä Tavastialla torstaina 1. elokuuta ja heti seuraavana päivänä Kuopiossa RockCock-festivaalilla. Tavastian-keikan liput tulevat myyntiin maanantaina 13. toukokuuta Tiketissä.

Viime kuukaudet D-A-D on viettänyt tien päällä ja kiertänyt Keski-Euroopan ja Ison-Britannian lisäksi myös Yhdysvaltoja. Huhti-toukokuun vaihteessa bändi käväisi esiintymässä myös Pekingissä ja Shanghaissa saaden innostuneen vastaanoton. Kesäksi on luvassa lisää keikkoja Keski-Euroopassa ja Skandinaviassa.


Yli 30 vuotta koossa olleen D-A-D:n tuorein albumi on vuonna 2011 julkaistu ”DIC.NII.LAN.DAFT.ERD.ARK”, joka keräsi kehuja myös suomalaislehdistössä. Levyllä päästiin kuulemaan D-A-D:lle uskolliseen tyyliin vahvoja kaikuja 70-luvun rockista tarttuvine kertosäkeineen ja kitarariffeineen. Uutta materiaalia yhtye on kaavaillut julkaisevansa mahdollisesti jo ensi vuonna.

KEIKAT:

To 1.8.2013 Helsinki, Tavastia
Ovet klo 19, ikäraja K-18.
Liput:
Myyntiin ma 13.5.2013 klo 9
Toimituskuluineen alkaen 42 euroa Tiketin myyntipisteistä, puhelinpalvelusta 0600-1-1616 (1,78 €/min +pvm) ja www.tiketti.fi
Ovelta 45 euroa, mikäli lippuja on jäljellä.

Pe 2.8.2013 Kuopio, RockCock-festivaali
Lisätiedot: www.kuopiorock.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Palkki

Palkki