20.5.2013

Bon Jovin keikalle lisälippuja myyntiin - katso aikataulu ja muut infot

Konsertti sunnuntaina 26.5.2013 Tampereen Ratinan stadionilla

Amerikkalaisyhtye Bon Jovi saapuu konsertoimaan Ratinan Stadionille Tampereelle tämän viikon sunnuntaina 26. toukokuuta Because We Can -kiertueensa myötä. Lavateknisten yksityiskohtien varmistuttua konserttiin on saatu nyt vapautettua lisää lippuja myyntiin loistaville lavansivupaikoille erikoishinnalla. Samalla lippuja on saatu vapautettua myyntiin muistakin katsomoista. Konsertin liput ovat myynnissä Lippupalvelussa.

Because We Can -kiertueen Euroopan-osuus käynnistyi viime viikolla Bulgariasta loppuunmyydyltä Sofian stadionilta kehujen saattelemana. Bon Jovin show on tuotantoteknisesti näyttävä jättimäisen amerikanraudan täyttäessä lavan takaa sivuille asti. Livevideomateriaalia show’sta ja yhtyeen kuulumisia voi kurkata täältä: http://youtu.be/8qe8P0Oa8u4. Musiikin puolesta luvassa on Bon Jovi -klassikkohittien lisäksi materiaalia yhtyeen uudelta albumilta ”What About Now”. Lämmittelijänä konsertissa nähdään Tampereen oma poika, suomenkielistä soolomateriaaliaan esittävä ja vastikään Suomen albumilistan ykköseksi noussut Jonne Aaron.

AIKATAULU
klo 16.00 turvatarkastukset alkavat
klo 17.00 portit stadionille auki
noin klo 18.30 Jonne Aaron aloittaa
noin klo 20.00 Bon Jovi aloittaa
konsertin arvioidaan päättyvän noin klo 23 maissa

Annetut kellonajat ovat arvioituja ja ne saattavat muuttua!

SISÄÄNKÄYNTI

Sisäänkäynti kaikilla lipuilla on Ratinan Rantatien puolelta pääportista sekä Laukonsillan kautta suoraan Laukontorilta. Kenttälipuilla suositellaan sisääntuloa Ratinan Rantatien kautta. Suosittelemme saapumaan istumakatsomoihin (lohkot A1-A4, D1-D3) Laukonsillan sisäänkäynnistä, ja muihin lohkoihin (D4-D5, B1-B8) pääportista.

Konserttiin on tulossa noin 25 000 ihmistä ja yleisöä kehotetaan saapumaan hyvissä ajoin, sillä katsojien paikoilleen asettautuminen vie aikaa. Lisäksi turvatarkastuksiin saattaa muodostua jonoja.

LIIKENNEJÄRJESTELYT

Yleisöä kehotetaan varaamaan aikaa ja juhlamieltä sekä saapumaan stadionin läheisyyteen kävellen tai julkisilla kulkuneuvoilla. VR järjestää konsertin jälkeen Helsingin suuntaan lisäjunan, joka lähtee Tampereen Rautatieasemalta klo 23.59. Liput ja lisätiedot: www.vr.fi. Pysäköintialuetta ei stadionin läheisyydessä ole.

LIPUT

Toimituskuluineen alkaen 108,50 € / 102,50 € (Golden Circle) / 92,50 € / 68,50 € (uusi hintakategoria!) Lippupalvelun myyntipisteistä, puhelinpalvelusta 0600-10-800 (1,96 €/min + pvm) ja netistä www.lippupalvelu.fi. Diamond Circle VIP- ja Hot Seat VIP-paketit saatavilla Lippupalvelusta ja Events Clubista www.eventsclub.fi. Golden Circle Fast Track -paketit saatavilla Lippupalvelusta.

YLEISÖN VARUSTEET

Sateenvarjojen tuominen konserttiin on kielletty turvallisuuden sekä avattujen varjojen aiheuttamien näköesteiden vuoksi. Sateisella kelillä yleisöä pyydetään tarvittaessa varustautumaan sadeasuin.

Videolaitteiden, nauhureiden, järjestelmäkameroiden, telttatuolien, laser-osoittimien, alkoholin, tölkkien, purkkien, aseiden, ilotulitteiden sekä muiden vaarallisten aineiden tai välineiden tuominen konserttiin ja konserttialueen välittömään läheisyyteen on ehdottomasti kielletty.

NARIKKA

Stadionin ulkopuolelta löytyy maksullinen narikka, jonne voi jättää tavaroita säilytykseen.

KUULOSUOJAIMET

Suosittelemme kuulosuojaimia! Korvatulppia on myynnissä myös stadionilla.

MUUTA

Stadionilta löytyy SPR:n ensiapupiste, kahvila, ruuanmyyntipisteitä sekä erikseen rajattuja anniskelualueita. Kenttäkatsomoon on sijoitettu ylimääräisiä vessoja.

Bon Jovin Tampereen-konsertti toteutetaan Live Nationin, Eastwayn ja Partysan Productionin yhteistuotantona. Bon Jovi jatkaa Tampereen vaikuttavaa stadionkonserttisarjaa: aikaisempina kesinä Ratinan stadionilla ovat esiintyneet mm. AC/DC, Bruce Springsteen, Iron Maiden ja Red Hot Chili Peppers.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Palkki

Palkki