13.5.2013

Erin julkaisee uuden Sä osaat! -albumin 7.kesäkuuta

- Ensimmäinen single Ei taida tietää tyttö julkaistaan digitaalisesti keskiviikkona 15.5.

Erin on vakiinnuttanut itsensä sooloartistina suomalaisten sydämiin muutamassa vuodessa. Erin julkaiseen uuden Sä osaat! -albuminsa 7.kesäkuuta. Esimakua levystä saadaanEi taida tietää tyttö -singlen muodossa. Kappale julkaistaan digitaalisesti keskiviikkona 15.5.

- Single on tarina siitä miten nuoret tytöt haluavat olla aikuisia jo ehkä liian varhain. Yleensä heidän baarikäyttäymisensä saattaa olla vanhempien ihmisten silmissä hieman koomista., Erin kuvailee.

Uusi Sä osaat! -albumi on kokonaan Erinin säveltämä ja sanoittama. Hän aloitti albumin kirjoittamisen reilu vuosi sitten lomalla Irlannissa.

- Olen tehnyt biisejä fiilispohjalta. Tämä on minulle ajankuva viimeiseltä vuodelta. Nämä ovat tarinoita mitä olen kuullut, nähnyt ja ripauksia myös omaa elämääni. Studiovaihe alkoi tammikuussa ja oli hyvin intensiivinen. Mukana minulla oli sama ryhmä kuin viimeksi eli tuottajat Suvi Vainio ja Vesa Anttila.

Erinin ensimmäinen sooloalbumi Hunningolla on myynyt ylli 55 000 kappaletta. Sieltä jättihiteiksi nousivat: Vanha nainen hunningolla, Popeda, Vanha sydän ja On elämä laina. Erin sai myös viisi Emma ehdokkuutta. Syksyllä nähdystä Vain elämää –ohjelmasta suurimmaksi hitiksi nousi Erinin versio Cheekin kappaleesta Mitä tänne jää.

Uuden albumin ilmestyttyä Erin jää äitiyslomalle. Kymmenen keikan konsettisalikiertue on suunnitteilla marraskuulle. Lisätieoja keikoista: www.kaikuentertainment.fi .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Palkki

Palkki