8.4.2013

Weekend Festivalille lisää huippuartisteja!


Tänä vuonna Helsingin Kyläsaaressa 16.–17. elokuuta järjestettävän Weekend Festivalin artistikattaus on täydentynyt jälleen kansainvälisillä ja kotimaisilla huippunimillä. Uusista ulkomaalaisista artisteista esiintymisensä ovat nyt vahvistaneet Zedd, Feed Me ja Sub Focus, jotka nähdään tänä vuonna myös monilla ulkomaisilla jättifestivaaleilla ja maailman suurimmilla klubiareenoilla. Naapurimaista Ruotsista ja Virosta festivaaleille saapuvat kovassa nosteessa olevat Felix Zaltaio & Lindh Van Berg, Optimus Krime ja Cityflash. Festivaalin suomalaiseen artistikattaukseen tuovat oman lisänsä Redrama, K-System, DJ Rahim, DJ RNO, Sergei Shkuroff sekä nuori DJ-lupaus Jeremy Folderol.

Festivaalialue laajenee uuden sijainnin myötä viime vuodesta ja alueelle tulee tänä vuonna neljä erillistä lavaa: päälava, jättiteltta, sekä 2 erilaista DJ-lavaa. Festivaalin musiikkilinjaus painottuu tänä vuonna elektroniseen tanssimusiikkiin, mutta festivaaleilla nähdään jälleen artisteja myös muista musiikkigenreistä.

Weekend Festivalin artistikattaus on Suomen mittapuulla ennennäkemätön, ja festivaali tähtää tänäkin kesänä Suomen suurimpien festivaalien joukkoon. Festivaalin esiintyjäkaartiin on luvassa vielä lisää kansainvälisiä huippunimiä kevään aikana. Maanantaina 15. päivä huhtikuuta julkaistaan Weekend Festivalin toinen perjantaipäivän pääesiintyjistä. Tänään julkistettujen nimien lisäksi festivaaliohjelmaan on jo aiemmin vahvistettu David Guetta, Pendulum DJ set + MC Verse, Sebastian Ingrosso, Tinie Tempah, Armin Van Buuren, Example Live, Porter Robinson, Cheek, Karri Koira, Heavyweight, Housemotion, Orkidea & Friends feat. Super8 & Tab, Orion, Proteus ja Muffler.

Weekend Festival on tänäkin vuonna ikärajaton tapahtuma, mutta alueelta löytyy myös anniskelualueita. Festivaaliliput tulevat ovat jo myynnissä Tiketissä ja Lippupalvelussa. Lippujen hinnat ovat alkaen 69 euroa + toimitusmaksu. 

Festivaalin nettisivut: www.wknd.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Palkki

Palkki