5.4.2013

Laulaja ja lauluntekijä SANNI tempaisee mukaansa modernilla biitillä Prinsessoja ja astronautteja –single julkaistaan tänään

Kevään mielenkiintoisin artistisainaus on 19-vuotias laulaja ja lauluntekijä SANNI. Jo 13-vuotiaasta asti eri bändeissä laulanut ja kitaraa soittanut Sanni säveltää ja sanoittaa itse kappaleensa. Helsingissä asuva pop-artisti kirjoittaa rehellisen pohdiskelevia ja urbaaneja tekstejä ulkomaailman ilmiöitä huvittuneesti tarkkailevan nuoren naisen perspektiivistä.Sannin ensimmäinen singlelohkaisu Prinsessoja ja astronautteja julkaistaan tänään 5.4.2013.

Sanni lähestyi eri levy-yhtiöitä tekemillään demoilla ja Warner Musicin mielenkiinto heräsi nuorta lahjakkuutta kohtaan samantien.

”Sannissa on poikkeuksellista lahjakkuutta nuoreen ikäänsä nähden. Sanni on jo kuuden vuoden ajan liidannut eri bändejä ja mennyt määrätietoisesti kohti päämääränsä”, kertoo Asko Kallonen Warner Musicilta.Sanni on työstänyt tulevaa debyyttialbumia yhdessä tuottaja Henri Salosen kanssa. Kaksikko on luonut omintakeisen, eri genrejä yhdistelevän raikkaan soundin. Soundin, joka ei kuulosta miltään aikaisemmin Suomessa tehdyltä musiikilta. Sanni on näytellyt neljä Jussi-ehdokkuutta saaneessa Miss Farkkusuomi –elokuvan pääroolissa. Sannin käsialaa oli myös elokuvan tunnuskappale.

Sanni @ Facebook

Lähde: Warner Music -tiedote

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Palkki

Palkki