24.2.2014

Uusi kotimainen poikabändi KLIFF julkaisi ensimmäisen musiikkivideonsa


Hyväntuulinen, energinen ja dynaaminen. Juuri sellainen on uusi poikabändi Kliff, jonka muodostavat 18-vuotiaat Tomi, Elie ja Ville sekä 17-vuotias Topias.

Kaikki alkoi reilu vuosi sitten, kun omia musiikkiesityksiään Youtubeen lisännyt lahjakas Tomi päätti toteuttaa pitkäaikaisen unelmansa ja perustaa bändin. Hän pyysi mukaan Elien, johon oli aiemmin tutustunut musiikkitapahtumassa. Joukkoon liittyivät pian myös Tomin perhetuttu Ville sekä Topias, joka oli yhteisten tuttujen kautta kuullut yhtä lisäjäsentä kaivanneesta bändistä. Syntyi Kliff, uuden vuosituhannen ensimmäinen suomeksi laulava poikabändi.

Kliffissä on neljä erilaista persoonaa, jotka muodostavat yhdessä tasavahvan ja tasapainoisen bändin. Nelikko on hitsautunut tiiviisti yhteen, sillä he ovat viettäneet vuoden sisällä paljon aikaa yhdessä sekä studiossa että vapaalla.

Hyvä yhteishenki ja fiilis kuuluvat myös lopputuloksessa: Kliffin musiikki on energistä ja perinteitä kunnioittavaa popmusiikkia, joka on modernien soundiensa ansiosta ajassa kiinni. Kliff ei kopioi muita vain sillä on oma, freesi tyylinsä.


Kliffin ensimmäinen single on nimeltään Mun Jopo. Kappaleessa kuuluvat kundeille ominaiset hymy ja hyvää fiilis. Katso biisin musiikkivideo täältä:


Mun Jopo -biisin ja Kliffin kesäksi julkaistavan debyyttialbumin tuottajana toimii Jimi Constantine

Kliff @ Facebook
Kliff www


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Palkki

Palkki