4.2.2014

Bruno Mars teki historiaa toissayönä esiintymisellään Super Bowlin väliajalla


Bruno Mars teki historiaa toissayönä esiintymisellään Super Bowlin väliajalla. Brunon esitystä seurasi ennätysmäiset 115,3 miljoonaa ihmistä. Hän ylitti reippaasti Beyoncen viime vuotisen 110,8 miljoonan katselijamäärän sekä Madonnan pari vuotta sitten asettaman ennätyslukeman 114 miljoonaa. Mars teki myös historiaa olemalla kaikkien aikojen nuorin pääesiintyjä NFL Super Bowlin väliajalla.

Marsin esiintyminen näkyi myös Yhdysvaltojen musiikkikauppojen listoilla. Tuplaplatinaa myynyt ”Unorthodox Jukebox” nousi takaisin listaykköseksi iTunesin albumilistalla. Myös hänen debyyttialbuminsa ”Doo-Wops & Hooligans” nousi kyseisen listan kolmanneksi. Lisäksi Marsilla on 11 kappaletta iTunesin singlelistalla.

Havaijilaisartistin ”Moonshine Jungle”-maailmankiertueen Pohjois-Amerikan osuuden liput tulivat eilen myyntiin ja jo nyt suurin osa konserttipaikoista on myyty loppuun. Mukaan mahtuu konsertit mm. konsertit New Yorkin Madison Square Gardenissa ja Los Angelesin Hollywood Bowlissa.

Moninkertaista platinaa ja usealla Grammylla palkittu laulaja/lauluntekijä/tuottaja/muusikko aloitti Pepsi Super Bowl XLVIII Halftime Shown rumpusoololla rumpusettiin, joka oli valmistettu kunnioittamaan hänen äitiään Bernadette Hernandezia. Setissä oleva kuva tehtiin Marsin käsivarressa olevan tatuoinnin mukaan, jonka hän on omistettu äidilleen.


Mars teki yhtyeensä kanssa energisen ja huikean esiintymisen, joka piti sisällään hänen hitit ”Locked Out Of Heaven”, ”Treasure” ja ”Runaway Baby”. Red Hot Chili Peppers nousi vierailevana esiintyjänä lavalle esittäen klassikkokappaleensa ”Give It Away”. Bruno kutsui Red Hot Chili Peppersin kanssaan lavalle elokuussa 2013 kun hänen esiintymisensä Super Bowlissa vahvistui. Mars kertoi, että RHCP oli ensimmäinen nimi, joka hänellä tuli mieleen sillä yhtye suhtautuu intohimoisesti luomaan musiikkia ja esiintymään.

Historiallisessa esiintymisessä oli myös videotervehdyksiä Yhdysvaltojen armeijassa palvelevilta miehiltä ja naisilta, jotka lähettivät henkilökohtaisia tervehdyksiä rakkaimmilleen. Mars päätti esiintymisensä tunteikkaaseen Grammy-palkittuun kappaleeseen ”Just The Way You Are”. Koko esiintyminen päättyi NFL Super Bowlin historian suurimpaan ja näyttävimpään ilotulitukseen.

Viikko sitten sunnuntaina Bruno Mars palkittiin jälleen kerran Grammylla. Tällä kertaa hänen ”Unorthodox Jukebox”-albumi palkittiin parhaana pop-albumina.

Esitys on nähtävillä täältä: http://youtu.be/bsHy6l1eChU

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Palkki

Palkki