4.2.2014

Suosittu australialaisbändi Sick Puppies ensimmäistä kertaa Suomeen!

Australiasta lähtöisin oleva mutta nykyisin Los Angelesissa vaikuttava Sick Puppies -rockyhtye saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen 8. huhtikuuta. Keikkapaikkana toimii Helsingin Nosturi, ja liput tulevat myyntiin maanantaina 10. helmikuuta alkaen hintaan 29 euroa Tiketissä.

Viime kesänä kolmannen studioalbuminsa julkaisseen Sick Puppies -trion muodostavat kitaristilaulaja Shim Moore, basisti Emma Anzai ja rumpali Mark Goodwin. Alun perin mm. Green Dayn, Silverchairin ja Rage Against the Machinen materiaalista innostunut yhtye perustettiin Shimin ja Emman tutustuessa lukiossa 1999, ja vähitellen bändi siirtyi tehtailemaan omia kappaleitaan. Bändin albumeita on myyty yli kaksi miljoonaa ympäri maailman. Heidän hitteihinsä lukeutuvat mm. You're Going Down, Maybe ja Riptide.

Sick Puppiesin musiikkia voi parhaiten kutsua aggressiiviseksi alternative-rockiksi, jossa on mukana myös paljon melodiaa ja ripaus postgrunge-vaikutteita. Paljon keikkaileva bändi on parhaimmillaan livenä. Nosturissa kuullaan tiukka paketti yhtyeen vanhempia hittejä sekä uuden Connect -albumin materiaalia.

Sick Puppies internetissä:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Palkki

Palkki