7.2.2014

Juha Tapio konsertoi Helsingin Jäähallissa lauantaina 22.11.2014

 
Suomen suosituimpiin artisteihin lukeutuvan Juha Tapion Lapislatsulia-kiertue huipentuu Helsingin Jäähallissa lauantaina 22.11.2014 järjestettävään konserttiin. Liput tulevat myyntiin Lippupalvelussa torstaina 13.2.2014. Sitä ennen lippuja voi jo kuitenkin ostaa Suomipopin Facebook-sivujen kautta.

‘Koko viime vuosi, Lapislatsulia-levyn julkaisu ja kiertue on ollut yhtä juhlaa, joten samoissa merkeissä pitää rundin päättyäkin! Ajattelen konserttia kiitosjuhlana kaikille upeille ihmisille, jotka ovat olleet mukana.’

Viime syksynä jo tuplaplatinaa myyneen Lapislatsulia -studioalbumin julkaissut Juha Tapio on huimassa nosteessa. Levyjen lisäksi konserttiliput ovat käyneet kaupaksi. Lahden Sibeliustaloon joulukuussa päättynyt konserttisalikiertue oli kokonaisuudessaan loppuunmyyty ja myös tulevan kevään konsertteja on jo nyt myyty loppuun. Juhaa on muistettu myös palkinnoilla, mies palkittiin Iskelmägaalassa vuoden miesartistina ja maaliskuussa järjestettävässä Emma Gaalassa Juhalla on neljä ehdokkuutta.

Ylistarossa kasvanut Juha Tapio (s. 1974) on julkaissut viisitoista vuotta kestäneellä urallaan yhdeksän albumia, joista neljä on myynyt tuplaplatinaa, neljä platinaa ja yksi kultaa. Lokakuussa julkaistua Lapislatsulia on Juhan kahdeksas studioalbumi. Levyltä ensimmäisenä singlenä julkaistu TSNEH (Tykkään susta niin että halkeen) on ollut Suomen radioiden soitetuimpia lauluja viime vuonna.

www.juhatapio.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Palkki

Palkki