3.2.2014

Lordi, The Offspring ja Andrea Bocelli Tallinnan Laululavalle kesäkuussa!

Tallinnan Laululava täyttyy kesäkuussa musiikkimaailman supertähdistä, kun Tallin Star Weekend –festivaali järjestetään tällä kymmenien tuhansien katsojien areenalla jo toista kertaa. Tallin Star Weekend tuo Laululavalle kahtena päivänä esiintyjiä hardrockin huipulta sekä viihdemusiikin kärjestä.

Lippuja Tallin Star Weekendiin voi ostaa myös Suomesta. Parhaillaan on käynnissä Lippupisteessä ennakkomyynti, jonka aikana lippuja voi ostaa 10 prosentin alennuksella. Ennakkomyynti päättyy 5. helmikuuta klo 9.00, jonka jälkeen lippuja voi ostaa Lippupisteestä normaalihintaan. Lippujen hinnat ovat alkaen 59 euroa + toimituskulut. Lisäksi Tallinkilta on tulossa myyntiin pääsylipun ja laivamatkan sisältäviä paketteja.

Perjantaina 27. kesäkuuta Laululavalle nousevat suomalainen euroviisuvoittaja Lordi, venäläinen punk-bändi Leningrad sekä yhdysvaltalainen punk-yhtye The Offspring. Lauantaina 28.6. on vuorossa ilta kevyemmän musiikin ystäville miljoonia albumeita myyneen Andrea Bocellin johdolla. Tallin Star Weekendiin on luvassa myös muita artisteja, jotka julkistetaan myöhemmin kevään aikana.

Tallin Star Weekendin perjantai käynnistyy kello 15.00, kun festivaalin ravintola-alue avautuu. Konsertit alkavat kello 18.00 ja kestävät puoleen yöhön asti. Lordin jälkeen lavalle nousee Leningrad, joka lopetti toimintansa vuonna 2008, mutta koottiin uudelleen kahta vuotta myöhemmin. Tämän Venäjällä äärimmäisen suositun kokoonpanon keulahahmona toimii Sergei "Šnur" Šnurov. Illan päättää ympäri maailman yli 50 miljoonaa levyä myynyt The Offspring.

Lauantaina 28. kesäkuuta on vuorossa todellinen luksuskonsertti punaisten mattojen ja kimaltelevien pukujen loistossa. Lauantain pukukoodina on nimittäin smokki/tumma puku. Illan supertähtenä on italialainen oopperatenori Andrea Bocelli, joka esittää kuuluisia aarioita sekä lauluja mm. hänen uudelta albumiltaan, Love in Portofino. Ravintola-alue avautuu kello 16.00, ja konsertit alkavat kello 19.00. Red Carpet Show –ilta päättyy kello 23.00.

Tallin Star Weekend järjestettiin ensimmäisen kerran viime vuonna. Tuolloin esiintyjinä olivat mm. José Carreras ja Elton John.

Festivaalin järjestäjä: E. M. Concert, http://fi.emconcert.ru
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Palkki

Palkki