19.12.2013

Vince Neil mukaan Metal All Stars –jättikonserttiin!


Vince Neil mukaan Metal All Stars –jättikonserttiin!
– Kolmituntinen megashow Hartwall Areenassa huhtikuussa!

Mötley Crüe –yhtyeen legendaarinen solisti Vince Neil saapuu vahvistamaan Suomeen huhtikuussa nähtävää kaikkien aikojen massiivisinta metallimusiikin konserttia. Metal All Stars –megakonsertti pidetään Hartwall Areenassa Helsingissä sunnuntaina 6. huhtikuuta. Lavalle nousee Vince Neilin lisäksi lähes 20 metallimusiikin taituria maailman suosituimmista heavy-yhtyeistä. Konsertin liput maksavat 59–99 euroa + toimituskulut, ja ne ovat jo myynnissä Lippupisteessä.


Metal All Stars –konsertin toistaiseksi varmistuneet artistit ovat Vince Neilin lisäksi: Laulajat Phill Anselmo (Pantera, Down), Joey Belladonna (Anthrax), Udo Dirkschneider (Accept, U.D.O.), Cronos (Venom), Max Cavalera (Sepultura, Soulfy), Brian Fair (Shadows Fall), Kobra Paige (Kobra and the Lotus), kitaristit Zakk Wylde (Black Label Societyn ja Ozzy Osborne), Jon Donais (Anthrax), Jasin Todd (Shinedown), Ross The Boss (Manowar), Jesse Billson (Level Zero), basistit Rob ”Blasko” Nicholson (Ozzy Osbourne), Matt Bachard (Shadows Fall) sekä rumpalit Nick Menza (Megadeth), Aaron Rossi (Ministry, Prong) ja Elias Bones (Dead by Sunrise). Konserttiin on tulossa myös muita hevikuninkaita, joiden nimet varmistuvat lähiaikoina.

Metal All Stars on ennennäkemätön show, jollaista ei aiemmin ole konserttilavoilla koettu. Metallimusiikin ikonit ja todelliset virtuoosien virtuoosit ovat päättäneet yhdistää voimansa muutaman viikon Euroopan-kiertueen ajaksi. Luvassa on näiden legendaaristen hahmojen parhaita biisejä ja parhaita tulkintoja yli kolmituntisessa spektaakkelissa. Lavalla ei nähdä erillistä housebändiä vaan estradilla ovat kokoajan vain konsertin tähdet vaihtelevissa erikoiskokoonpanoissa.

Jokainen Metal All Stars –konsertin tähti on legenda omalla sarallaan, ja he ovat nostaneet heavy-musiikin siihen asemaan, jossa se nyt on ympäri maailman. Lavalla nähtävä artistikaarti on voittanut yli 15 Grammy-palkintoa, ja moni heidän yhtyeistään on nostettu The Rock and Roll Hall of Fameen. He ovat valloittaneet listojen ykkössijoja vuosien ajan ja myyneet kymmeniä platina- ja kultalevyjä. Mutta ennen kaikkea nämä Metal All Stars –kiertueen legendat ovat opettaneet yleisönsä rakastamaan metallimusiikkia.

Konsertissa jokainen lavalle nouseva legenda esittää edustamiensa yhtyeiden parhaita biisejä taustallaan yksi voimallisimmista metallimusiikin yhtyeistä, jota lavalla on koskaan nähty.

Kiertue internetissä:
https://www.facebook.com/pages/Metal-All-Stars-Helsingiss%C3%A4-642014/564215610312258
www.metalallstars.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Palkki

Palkki