4.12.2013

SECRET CHIEFS 3 KORVAAVALLE KEIKALLE SUOMEEN

To 15.5.2014 Helsinki, Kuudes Linja +Gregaldur FRA)

Muun muassa entisistä Mr. Bungle- ja Faith No More -muusikoista koostuva Secret Chiefs 3 perui viime keväänä koko Euroopan-kiertueensa ja samalla myös kauan odotetun ensimmäisen Suomen-keikkansa. Nyt yhdysvaltalaisbändi on vahvistanut korvaavan konserttipäivän: Secret Chiefs 3 nousee Kuudennen Linjan lavalle torstaina 15. toukokuuta. Tapahtuman liput ovat nyt myynnissä Tiketissä.

Vuonna 1995 perustettu Secret Chiefs 3 on monimuotoista, kokeellista ja progressiivista instrumentaalimusiikkia esittävä kollektiivi. Yhtyeen johtohahmona toimii Trey Spruance, joka muistetaan parhaiten yhtenä Mr. Bunglen perustajajäsenistä. Sittemmin arvostettu yhdysvaltalaismuusikko on soittanut esimerkiksi Faith No Moren riveissä ”King for a Day... Fool for a Lifetime” -aikakaudella sekä vaikuttanut monissa John Zornin projekteissa.


Vuosien saatossa Secret Chiefs 3 on julkaissut lukuisia albumeita, soittanut keikoillaan mitä erikoisempia lainakappaleita sekä seikkaillut niin elokuvamusiikin, free jazzin ja itämaisten musiikkiperinteiden kuin drum’n’bassin ja death metalinkin parissa. Seitsemästä eri kokoonpanosta koostuvassa kollektiivissa on viimeisten vuosien aikana vaikuttanut kymmeniä artisteja, kuten Mr. Bungle, Melvins, Tomahawk, Pearl Jam ja Sunn O))) -muusikoita. Yhtyeen viimeisin studioalbumi on yli kymmenen vuotta työn alla olleen ”Book of Truth” -trilogian toinen osa, marraskuussa julkaistu ”Book of Souls, Folio A”.


LIPUT:
Alk. 33 EUR, ennakko: Tiketti

www.secretchiefs3.com
www.facebook.com/secretchiefs3
www.kuudeslinja.com
www.fullsteam.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Palkki

Palkki