2.12.2013

Pete Parkkosen suomenkielinen single julkaistaan perjantaina!

PETE PARKKONEN TEKEE PALUUN – UUSI SINGLE JULKAISTAAN PERJANTAINA!
Pete on itse ollut kirjoittamassa 6. joulukuuta julkaistavaa Mitä minä sanoin -kappaletta.

Pete Parkkonen tekee paluun! Pojasta on kasvanut mies, joka tietää mitä haluaa. Se kuuluu myös kappaleella Mitä minä sanoin, joka on Pete Parkkosen ensimmäinen suomenkielinen single. Biisi julkaistaan digitaalisesti perjantaina 6. joulukuuta.

Mitä minä sanoin on Peten ensimmäinen suomeksi kirjoittama kappale – ja suoraan esittäjänsä elämästä. Laulu kuvastaa Peten sinnikkyyttä ja halua pyrkiä kohti unelmiaan. Hän on tehnyt kappaleen yhdessä Joonas Angerian ja Janne Huttusen kanssa.

Kuluneet kaksi ja puoli vuotta ovatkin olleet Peten elämän opettavaisimmat, ja musiikillisesti hän on nyt juuri siellä missä pitääkin. Pete on laulukielen vaihdoksen myötä löytänyt itsestään myös biisintekijän.

- Olen oppinut itsestäni paljon uutta ja huomannut olevani todella kärsivällinen. Haluan kappaleiden olevan sellaisia, jotka pystyn allekirjoittamaan vielä kymmenen vuoden kuluttua, Pete kertoo.
Peten biisit kumartavat suomirockin perinteelle, mutta 2010-luvun keinoin. Pete tunnetaan eritoten energisestä lavaesiintymisestään. Sitä päästään pitkästä aikaa seuraamaan, kun uusi Mitä minä sanoin -single nähdään ensimmäistä kertaa livenä lauantaina 7.12. Nelosella Dancing On Ice: Plan-gaalassa.

Pete on kohta kolme vuotta työstänyt suomenkielistä debyyttialbumiaan, joka julkaistaan keväällä 2014. Idolsissa kolmanneksi vuonna 2008 sijoittuneelta Peteltä on ilmestynyt kaksi englanninkielistä albumia, kultaa myynyt First Album (2009) ja I’m An Accident (2010).

Lähde: Warner Music -tiedote

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Palkki

Palkki