9.12.2013

MEGATÄHTI MILEY CYRUS SUOMEEN KESÄKUUSSA


Maailman tämän hetken kuumin ja puhutuin poptähti Miley Cyrus saadaan kesällä ensivisiitilleen Suomeen osana Bangerz-maailmankiertuettaan. Viime aikoina listojen kärkisijoilla ”Wrecking Ball” ja ”We Can’t Stop” -hiteillään viihtynyt Miley Cyrus konsertoi Helsingissä, Hartwall Areenalla, sunnuntaina 1. kesäkuuta. Konsertin lipunmyynti käynnistyy maanantaina 16. joulukuuta Lippupisteessä.

Tänä syksynä julkaistu ”Bangerz” on Miley Cyruksen neljäs albumi ja samalla hänen neljäs levynsä, joka on noussut suoraan julkaisuviikollaan Yhdysvaltain Billboard-listan ykköseksi. Miley on tehnyt levyllä yhteistyötä mm. Mike Willin, Pharrell Williamsin, Futuren, Nellyn, Will.i.amin ja Britney Spearsin kanssa. Levyn ensisingle ”We Can’t Stop” on ollut megahitti tanssilattioilla ympäri maailmaa varsinkin sen jälkeen, kun Miley esitti kappaleen MTV Video Music Awardsissa kohutussa show’ssa, johon kuului twerkkausta, jättinalleja ja kuuluisa vaahtomuovisormi.
Tuorein single ”Wrecking Ball” on vuorostaan noussut vieläkin isommaksi hitiksi singahtamalla listaykköseksi ja Spotifyn kuunnelluimmaksi Yhdysvalloissa. Billboardin ykkössija tuli vain muutama päivä singlen musiikkivideon julkaisun jälkeen, joka teki historiaa olemalla nopeiten 100 miljoonan katsomiskerran rajan rikkonut video koko Vevo-videopalvelun historiassa – 100 miljoonan raja ylittyi vain kuudessa päivässä. Katsojaennätys syntyi myös siitä, että video keräsi 24 tunnin sisällä 19,3 miljoonaa katselukertaa. Tähän mennessä ”Wrecking Ball” on kerännyt jo huikeat 392 miljoonaa katselukertaa ja määrä vain jatkaa kasvuaan.

21-vuotias Miley Cyrus on kuuluisan kantritähden ja näyttelijän Billy Ray Cyruksen tytär, jonka ura räjähti käyntiin teini-idolina Disneyn huippusuositussa Hannah Montana -tv-sarjassa. Miley on myös näytellyt lukuisissa elokuvissa, mm. Big Fish, Sex And The City 2 ja High School Musical 2.

KONSERTTI:
Miley Cyrus (USA) – Bangerz Tour
Su 1.6.2014 Helsinki, Hartwall Areena
Ovet klo 18.30

LIPUT:
Myyntiin ma 16.12.2013 klo 9
Palvelumaksuineen alkaen 89,50 / 79,50 / 69,50 euroa Lippupisteen myyntipisteistä, puhelinpalvelusta 0600 900 900 (1,98e/min + pvm) ja netistä www.lippu.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Palkki

Palkki