8.6.2013

Live! Skid Row @Virgin Oil, Helsinki 6.6.2013


Virgin Oilin torstai-ilta on täynnä odotusta ja lavan edusta on pursuaa faneja. Skid Row on sen luokan esiintyjä, että tupa on täynnä sekä oldschool, että newschool –faneja. Yksi ysärin kovimmista nimistä astelee lavalle ja huomioi faninsa heti alussa ennenkuin räjäyttää ilmoille Slave to the Grindin.
Heti alkutahdeista on selvää, että porukka on kovassa vedossa. Johnny Solingerin välispiikki "Finnish motherfuckers, we thought you forget about us but you clearly didn’t" osuu naulan kantaan. Täyteen pakattu Virgin kertoo bändin kiinnostavan edelleen.


Neljän ensimmäisen biisin jälkeen armoton tykitys katkeaa ensimmäiseen balladiin 18 and Life. Bändi näyttää voimansa herkässä ja yleisöä yhteislaulattavassa slovarissa. Sama toistuu In a Darkened Roomissa, jossa Johnny polvistuu lavalle ja laulaa suoraan eturivin faneille. I Remember You kajahtaa kuitenkin kaikkein komeimmin ja todistaa, että aika ei ole järsinyt biisiä eikä itse bändiä.


Virginin keikalla nähtiin poikkeuksellisesti kitaristi Damon Johnson, joka tunnetaan muun muassa Alice Cooperin joukoista. Dave ”The Snake” Sabo oli valitettavasti joukosta pois passiongelmien vuoksi. Damonin paikkaus oli erittäin onnistunut. Miehen ja Scotti Hillin kitarabattle keskellä Monkey Businessia oli yksi keikan kohokohta. Scotti vanginhaalareita muistuttavassa asussaan on pysäyttävä näky jo itsessään ja miehen ilveily lavalla jotain ainutlaatuista.


Rachel Bolan
ottaa ohjat ja vokalistin roolin Psycho Therapyssä. Hän myös kiittää faneja alkuperäisjäsenen roolissa ja näyttää, että vaikka ensimmäisestä Skid Row albumista on vierähtänyt vuosi jos toinenkin, se ei ole vähentänyt miehen lavakarismaa. Nenäkoru on edelleen paikallaan ja fanien huomiointi mainitsemisen arvoista.


Skid Row esitti paljon oldschool materiaalia, mutta Helsingissä kuultiin myös uudempaa settiä. Uudet biisit toimivat yllättävän hyvin tuoden iltaan välillä hyvin raskasta, välillä punkmaista otetta.Biisilista:

Slave to the Grind
Big Guns
Let’s Go
Piece of Me
18 and Life
New Generation
Makin’ a Mess
Mudkicker
In a Darkened Room
Kings of Demolition
Psycho Therapy
I Remember You
Monkey Business
Riot Act
Get the Fuck Out
Youth Gone Wild

Teksti: Katri Dewald
Kuvat: Arnd Dewald

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Palkki

Palkki