6.1.2013

Suvi Teräsniska avasi keikkavuoden Kanarialla ja paljasti faneille ilouutisen


Suvi Teräsniska nousi eilen ensimmäistä kertaa lavalle tänä vuonna, paikkana Playa del Inglésissä sijaitsevassa Iskelmäbaari Gran Canaria. Kahden kitaristin kanssa esiintynyt Suvi vaikutti iloisen rennolta. Ohjelmistoon kuului niin omia kappaleita kuin myös paljon lainakappaleita mm. Katri Helenaa, Jenni Vartiaista, Chisua ja Yötä kuultiin. Yksi hauskimmista vedoista oli Erinin Vanha nainen hunningolla, jos Eriniä pidetään tuota kappaletta nuorena esittämään niin vielä hauskempaa se oli kuulla 23-vuotiaan Suvin laulamana. Nostaa haluan myös keikan ainoan englanniksi lauletun kappaleen Adelen Rolling in the Deepin. Ihastuin jo joulukuussa jameissa kuullessani Suvin laulua englanniksi (silloin lauloi Adelea ja No Doubtia). Harvinaista herkkua ja ei haittaisi yhtään, jos vaikka keikkasettiin joskus lisättäisiin joku kappale englanniksi extramausteeksi ilahduttamaan "nälkäisiä" faneja :)



Isoin uutinen oli eilisellä keikalla kuitenkin, se että Suvi kertoi tämän vuoden aikana häneltä julkaistavan kaksi levyä. Ensimmäinen näistä julkaistaan aika tarkalleen kuukauden kuluttua, kyseessä on Yö -tribuuttilevy, jolla Suvi kunnioittaa menneitä vuosia ja suuren suosikkinsa kappaleita tuoden esille myös sellaisia kappaleita, jotka eivät ole niin suuren yleisön tiedossa. Näistä kappaleista haluan nostaa esille Vieraskirjan, joka ei ole Yön kappale, mutta löytyy Hakulisen Jussin soololevyltä. Tuo kappale saatiin kuulla menneellä konserttikiertueella ja se on kerta kaikkiaan upea Suvin tulkitsemana ja jo pelkästään tuon kappaleen vuoksi levy kannattaa ostaa 8. helmikuuta! Tuosta toisesta levystä Suvi ei enempiä raottanut, ei aikataulullisesti eikä muutenkaan, mutta lienee selvää, että julkaisun ajankohta on enemmän loppuvuonna. Keikka eilen päätettiin kappaleeseen Rakkaus on lumivalkoinen.



Suvilla on jäljellä vielä kaksi keikkaa saarella, ensimmäinen näistä maanantaina Ulvova Mylläri -nimisessä ravintolassa Puerto Ricossa ja tiistaina viimeisenä iltana vielä toistamiseen Iskelmäbaarissa. Kiertue Suomessa alkaa reilun viikon päästä ja keikkoja on jo runsaasti tiedossa.




Tässä tammikuun keikat;
16.01. Turku, Silja Europa (S)
18.01. Hämeenlinna, Sirkus (K-18)
19.01. Laukaa, Peurunka Areena (K-18)
25.01. Oulu, Nightclub Tähti (K-18)
26.01. Kokemäki, Stadium Liveklubi (K-18)
31.01. Joensuu, Carelia-sali (S)
Joensuun Kaupunginorkesterin solistina
(www.suviterasniska.fi)
Huom! klikkaamalla yhtä kuvaa voit katsoa kaikki kuvat suurempina!
Teksti ja kuvat: Tiia Santavirta 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Palkki

Palkki