28.1.2013

KILLSWITCH ENGAGE HELSINKIIN HUHTIKUUSSA

Metalcoren arvostetuimpiin uranuurtajiin lukeutuva Killswitch Engage saapuu huhtikuussa klubikeikalle Helsinkiin. Samoihin aikoihin uuden albuminsa julkaiseva yhtye esiintyy tiistaina 16. huhtikuuta The Circuksessa. Keikan lipunmyynti käynnistyy tämän viikon torstaina 31. tammikuuta Tiketissä.

Killswitch Engagea pidetään laajalti metalcore-genren tärkeimpänä kulmakivenä ja yhtye onkin myynyt pelkästään kotimaassaan Yhdysvalloissa yli neljä miljoonaa albumia. Killswitch Engage on työstänyt viime kuukaudet uutta albumiaan, joka julkaistaan pääsiäisen tienoolla. Levyn tuottajaksi yhtye pestasi brittiläisveteraani Andy Sneapin, joka on aikaisemmin työskennellyt mm. Arch Enemyn, Megadethin ja Testamentin kanssa. Oman panoksensa tuotannolliseen puoleen on antanut myös Killwitch Engage -kitaristi Adam Dutkiewicz, joka on kunnostautunut tuottamalla aikaisemmin mm. All That Remainsia, As I Lay Dyingia ja The Devil Wears Pradaa.

Tuleva levy tulee olemaan Killswitch Engagelle virstanpylväs, sillä se on alkuperäissolisti Jesse Leachin yhtyeeseenpaluualbumi. Leach korvasi viime vuonna yhdeksän vuotta bändissä laulaneen Howard Jonesin, ja valtava palo musiikintekemiseen löytyi jälleen. Bändi on lupaillut uudesta albumista uransa tiukinta ja myös soittonopeus tulee olemaan huipussaan.

KONSERTTI:
Killswitch Engage (USA)
Ti 16.4.2013 Helsinki, The Circus
Ovet klo 19, ikärajaton / rajattu anniskelualue K-18

LIPUT:
Myyntiin to 31.1.2013 klo 9
Liput toimituskuluineen alkaen 30 euroa Tiketin myyntipisteistä, puhelinpalvelusta 0600-1-1616 (1,69 euroa / min. + pvm) ja www.tiketti.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Palkki

Palkki