13.1.2013

Samae Koskiselta uutta musiikkia

Laulaja-lauluntekijä Samae Koskinen on julkaissut tulevalta albumiltaan uuden singlen Spoon River, joka singahti samantien Radio Novan, Radio Suomen ja YleX:n soittolistoille. Yhdysvaltalaisesta kirjallisuuden klassikosta nimensä saanut kappale on klassinen rakkauslaulu täynnä popkoukkuja ja hetkeen tarttumisen kiihkoa. Singleen valmistunut video on tänään ensinäytössä Ilta-Sanomien sivuilla. Single on tänään myös digitaalisessa myynnissä.

“Kappale on tietynlainen hetkessä elämisen ylistys,” kertoo Koskinen. “Kannattaa avata suu silloin kun tahtoo sanoa jotain, koska toista mahdollisuutta ei aina tule.” Koskisen neljäs suomenkielinen soololevy julkaistaan 22. maaliskuuta 2013. Hän on tuottanut albumin yhdessä Jukka Immosen kanssa ja sen julkaisee Fried Music. Musiikillisesti kunnianhimoinen pitkäsoitto esittelee rennon ja itsevarman Koskisen, joka pyrkii näkemään asioiden positiiviset puolet sielun pohjamutia pelkäämättä. Kuten ajattomissa klassikoissa kuuluukin, kaiken keskiössä on rakkaus.


Koskisen uusi liveyhtye, Samae Koskisen Korvalääke, lähtee huhtikuussa levynjulkaisukiertueelle. Keikkarintamalla tapahtuu tosin jo aiemmin: Koskinen esiintyy tammikuussa kolmen konsertin kiertueella yhdessä Helsingin Kaupunginorkesterin ja Radion Sinfoniaorkesterin soittajista koostuvan jousikvartetin kanssa. Ainutkertainen yhteistyö sai alkunsa, kun kokoonpano esiintyi viime kesänä Hämeenlinnan HauhoFestivaleilla. Konsertti sai niin valtavasti palautetta, että Koskinen ja jousikvartetti kokoavat rivinsä uudelleen ja suuntaavat tien päälle konsertoimaan Helsingissä, Tampereella ja Porissa. Kiertuekokoonpanoon kuuluu Samae Koskinen (laulu, kitara), Atte Kilpeläinen (alttoviulu, HKO), Anna-Leena Haikola (viulu, HKO), Pisku Ristiluoma (alttoviulu, RSO) ja Mikko Ivars (sello, RSO).

Jousikvartetin kiertuepäivämäärät:
12.1.2013 Pori, Kulttuurikulma
19.1.2013 Helsinki, Korjaamon Vintti
26.1.2013 Tampere, Telakka


Samae Koskinen www / Facebook
Kuva: Aki-Pekka Sinikoski

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Palkki

Palkki