10.1.2013

Kari Tapion muistokiertueelle jatkoa - mukana lukuisia vierailijoita

Kaksi vuotta sitten menehtyneen laulajalegendan Kari Tapion muistoa kunnioittava kiertue saa jatkoa maaliskuussa. Sinut tulen aina muistamaan –kiertueen kantavana voimana on vuosikausia edesmenneen mestarin taustalla soittanut Hänen Orkesterinsa. Kaikkiaan 11 konserttia kattavassa kiertueessa esiintyy laulajana Kari Tapion poika Jani Jalkanen sekä lukuisat vierailevat tähtiesiintyjät, kuten Eini, Amadeus, Tapio Liinoja, Bablo, Esa Eloranta, Sakari Kuosmanen, Lauluyhtye Suora Lähetys, Jenna Bågerberg, Eija Kantola ja Ilpo Kaikkonen.

Sinut tulen aina muistamaan -kiertue alkaa 13.3. Lappeenrannasta ja päättyy 18.4. Turkuun. Muut paikkakunnat ovat Jyväskylä, Oulu, Kajaani, Raahe, Kokkola, Pori, Varkaus, Kuopio ja Hämeenlinna. Liput maksavat 30 euroa, ja ne ovat jo myynnissä lippukaupoissa.

Kari Tapion kunniaksi järjestettiin mittava muistokonsertti lokakuussa 2011 Tampereella. Siitä asti laulajan lähipiiri on elätellyt haavetta laajasta muistokiertueesta, joka nyt siis toteutuu. Kiertueen nimi, Sinut tulen aina muistamaan, on peräisin Kari Tapion vuonna 1998 ilmestyneen studioalbumin sekä saman levyn ykköshitin nimestä.


– Olen saanut viimeksi kuluneiden kuukausien aikana runsaasti pyyntöjä yleisöltä saada vielä kerran kuulla konserttilavoilla isäni lauluja hänen muistokseen, kertoo kiertueen järjestävä Kari Tapion poika Joona Jalkanen. – Isäni laulut ovat kuolemattomia, kuten hänen muistonsakin ja siksi kiertue nyt järjestetään vieläpä alkuperäisen orkesterin voimin ja Jani-veljeni solistina, Jalkanen jatkaa.

– Kari Tapion laulut ovat täynnä suuria tunteita ja toivon, että nuo samat tunteet välittyvät myös muistokiertueella yleisölle, toteaa Kari Tapion pitkäaikainen ystävä ja kiertueen toinen järjestäjä, levytuottaja Ilkka Vainio. – Kari Tapion muisto on minulle ja hänen ihailijoilleen yhä läheinen ja uskon, että hänen persoonansa on mukana vahvasti koko kiertueen ajan, vaikka hän itse onkin jo siirtynyt pois joukostamme, Vainio jatkaa.

Sinut tulen aina muistamaan –kiertueen aikataulu:

ke 13.3 Lappenrantasali
pe 15.3 Jyväskylän Paviljonki,Wilhelm-sali
la 16.3 Madetojansali Oulu
su 17.3 Kaukametsänsali Kajaani
ke 10.4 Raahesali
to 11.4 Snellmansali Kokkola
pe 12.4 Promenadikeskus Pori
la 13.4 Warkaussali
su 14.4 Musiikkikeskus Kuopio
ke 17.4 Verkatehdas Hämeenlinna
to 18.4 Turun Konserttitalo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Palkki

Palkki