9.5.2012

Live! Krista Siegfridsin vauhdikas viikko - katso kuvat yllätysvierailusta Mikko Herrasen keikalta On the Rocksista


Kuluneella viikolla Krista Siegfrids esiintyi Helsingissä MM-kisojen jatkoilla ravintola Zetorissa kolmena iltana peräkkäin. Omalta osaltani Kristan keikat alkoivat vasta toisena iltana ja silloin On the Rocksin terassibileiden merkeissä. Rocksin alakerrassa esiintyi Mikko Herrasen Herrasen Armeija, joka sai vieraakseen kahden biisin verran Kristan.


Välittömästi On the Rocksin yllätysesiintymisen jälkeen suunta kohti Ravintola Zetoria, jossa viikon toinen esiintyminen oli edessä MM-kisojen jatkoklubilla. Setti koostui mm. Joan Jett & the Blackheartsin, Janis Joplinin, Katy Perryn, Bon Jovin, Kissin jne. kappaleista.

Omaa tuotantoa valmistuu kovaa vauhtia ja Krista on todella innoissaan tulevasta materiaalista, valitettavasti soolomateriaalia ei vielä ole mahdollisuus kuulla keikoilla, mutta syksyn myötä tähänkin on tulossa muutos. Tulevia keikkoja voit bongata Kristan sivuilta. Pakko vielä mainita, että itse suurena Joan Jett -fanina en ole ennen törmännyt yhteenkään artistiin, jonka soisin esittävän Joan Jettin kappaleita, niitä ei vaan voi laulaa puolihuolimattomasti vaan se vaatii aitoa asennetta sen lisäksi, että laulun pitää tietysti myös toimia ja Kristalla on ensimmäisenä homma hallussa. Nämä kolme esiintymistä olivat aivan mahtavia. Alla kuvia sekä keskiviikon että torstain Zetorin keikoilta.

Torstai 10.5.

Teksti ja kuvat: Tiia Santavirta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Palkki

Palkki