27.4.2010

Chaos Tube tapasi Lontoossa Mel C:n ja Kim Cattrallin!

Niinhän siinä sitten kävi, kun kerrankin lähti reissuun niin ei sieltä niin vain tultukaan takaisin. Meidän 4 päivän reissusta tuli lopulta 9 päivän pituinen. Hienointa kuitenkin, että 9 päivää Lontoossa ei ole ollenkaan kurjin paikka viettää aikaa ja että lentämällä päästiin takasin eikä jollain karmaisevalla laivalla ilman  hyttiä. Tässä kohtaa voisi vielä kiittää Blue1 yhtiötä kiitettävästä informoimisesta ja heidän tapansa käyttää Facebookia on ison kiitoksen arvoinen. Eikä ollenkaan kurjaa näin matkustajan kannalta, että ylimääräisten päivien hotelli- ja ravintolamenot maksetaan takaisin.

Lontooseen mennessä oli ajatusta tehdä siellä joku haastattelu, mutta kuten jo ennen reissulle lähtöä selvisi niin ei valitettavasti onnistuttu säätämään haastatteluita sinne tosin vain muutamille lähti kyselyitä. Oli meillä kuitenkin videokamera mukana ja jotain pientä sitten kuvattiin.

Alunperinkin meidän piti mennä katsomaan Blood Brothers -musikaalia, jota tähditti Melanie C. (ex-Spice Girls) ja näin myös tapahtui… kahdesti. Ja kyllähän me Lontoossa intouduttiin ostamaan liput Private Lives esitykseen, jossa pääroolissa oli Sinkkuelämää tv-sarjan tähti Kim “Samantha” Cattrall. Kolmesti käytiin teatterissa, mutta taidettiin noin muuten vierailla teattereilla tai oikeastaan teattereiden Stage dooreilla kymmenisen kertaa. Ehkä ihan hyvä, että viimein viime torstaina päästiin pois Lontoosta, ihan vain näyttelijöitä ajattelen. :)


Blood Brothers, jos ikinä menet Lontooseen niin mene katsomaan BB. Itse en kauheasti välitä musikaaleista, tämä on enemmänkin tavallista teatteria höystettynä hienoilla lauluilla. Toki meille Mel C. oli se syy minkä vuoksi BB:tä alunperin lähdettiin katsomaan, mutta koko esiintyjäkaarti on aivan mahtavaa ja miten huikeita laulajia porukassa on. Koko tarina on äärimmäisen koskettava, itse olin kuunnellut kappaleita Youtubesta jo etukäteen ja ensimmäinen esitys meni suorastaan itkemiseksi, tuntui että siinä tuli ulos kaikki onnenkyyneleet, vihdoin Lontoossa & Mel C. lavalla. Upeata!!

Tässä mun pokkarifotoja eli kuvien taso on aika heikko. Kuvissa Kim Cattrall ja Matthew MacFadyen, viimeinen Private Lives esityspäivä Vaudeville teatterissa on tämän viikon lauantaina 1.5.

Teksti ja kuvat: Tiia Santavirta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Palkki

Palkki