5.4.2010

Keikkaraportti! Chisu @ Kino, Pori 13.3.2010

Chisu pullotti porilaisten kyyneleet

Torstai-iltana Porin Kinossa käy kuhina, sillä lavan on valtaamassa Chisu. Toisen albuminsa syyskuussa julkaissut Chisu on valloittanut radiotaajuudet ja musiikkilistat Baden Baden sekä Sama nainen -hiteillään.

Keikan oli tarkoitus alkaa puoli yhdeltätoista, mutta pitkien jonojen vuoksi alkamisaikaa joudutaan venyttämään. Pienen odottelun jälkeen ihmiset pakkautuvat lavan edustalle sekä yläparvelle ja valot himmenevät keikan alkamisen merkiksi.

Keikka alkaa Vapaa ja yksin -albumin avausraidoilla Lähtö ja Miehistä viis. Chisu on pukeutunut pelkistettyyn valkoiseen toppiin ja farkkuihin, mutta pelkistetty tyyli sopii laulajattaren persoonaan varsin hyvin.

Yleisölle Chisun uusi albumi on tullut näköjään tutuksi. Yleisö laulaakin lähes tauotta laulajattaren päälle. Chisu päätti ilahduttaa yleisöään jakamalla keksejä ja omenoita kappaleiden välissä halukkaille.

Keikasta jäi kaikin puolin hyvä fiilis ja arki-illasta huolimatta ihmisiä oli saapunut paikalle todella paljon. Itseäni ei haittaa, vaikka artisti ei aina osu täysin nuotilleen, tärkeintä on asenne esiintymiseen ja halu viihdyttää yleisöä. Tämän Chisu osaa. Kylmät väreet nostivat ihokarvat pystyyn tasaisin väliajoin.

Negatiivista keikassa oli valaistus. Välillä tuntui, että Chisu esiintyi täysin pimeässä tai pimeän ja sinisen välimaastossa. Tämä tosin on Kinossa melko yleinen ongelma, johon paikalliset ovat varmasti jo tottuneet.

Teksti ja kuva: Antero Alhonen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Palkki

Palkki