3.4.2010

Anna Abreu ja Antti Tuisku @ Kulttuuritalo 20.3.2010

Säihkettä ja kuumia rytmejä Kulttuuritalolla
Anna Abreun ja Antti Tuiskun tähdittämä konserttikiertue Popin Kuninkaalliset sai arvoisensa päätöksen Helsingin Kulttuuritalolla.
Avausnumerona vedetty Justin Timberlake ja Ciara -cover Love, Sex, Magic saneli tahdit koko showlle. Vajaan kaksituntisen aikana yleisölle tarjoiltiin kuuma ja taidokas kattaus kummankin tähden hittejä maustettuna muutamalla cover-biisillä. Lainabiiseistä toimivin oli hieman yllättäenkin encorena kuultu With Or Without You, jossa Annan ja Antin äänet sointuivat todella hyvin yhteen.
Konsertti oli alusta lähtien täynnä vauhtia ja säihkettä. Esiintymisvuorot ja vaatteet vaihtuivat lähes hengästyttävään tahtiin artistien ja tanssijoiden pistäessä parastaan. Tanssikoreografioissa ja puvustuksessa oltiin selvästi panostettu seksikkyyteen, mikä oli aika-ajoin jo vähän liikaa, koska yleisössä oli huomattavan paljon lapsikatsojia.
Shown sykähdyttävimmät hetket koettiin kuitenkin puolenvälin jälkeen, jolloin Abreu ja Tuisku esittivät vuorollaan slovareita. Annan Impatient oli todella vahva esitys, mutta vielä pidemmän korren veti Antin Tyhjä Huone ainakin mikäli on uskominen yleisön reaktioita. Herkkä tulkinta kauniista laulusta sai monet pyyhkimään silmäkulmiaan, eikä suosionosoituksista meinannut tulla loppua.
Luontaista karismaa joko on, tai sitten sitä ei ole. Tuiskulla ja Abreulla sitä on roppakaupalla, eikä huolella hiottu show jättänyt ketään kylmäksi. Kumpikin osasi ottaa lavan haltuun ja valloittaa puolelleen kaikenikäisen kuulijakunnan.
Teksti: Renja Pöysä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Palkki

Palkki