31.3.2010

Joss Stone @ Kulttuuritalo, Helsinki 1.3.2010

Konsertissa lämmittelijänä esiintyi Axl Smith & The Neotronics, joka oli suorastaan loistava vaikka ei yhtään osukaan omaan musamakuuni, suosittelen lämpimästi tutustumaan. Jos satut olemaan Helsingissä 15.4. ja ikää löytyy 20-vuotta niin lähetä sähköpostilla nimesi osoitteeseen levyjulkkarit@axlsmith.com niin saat nimesi listaan ja pääset Axlin levyjulkkareille!! Bileet alkavat klo 21!

Voisi sanoa, että lähes ensikosketus Joss Stonen musiikkin tapahtui vasta Kulttuuritalon keikalla. Olen toki jonkin verran hänen tuotantoaan kuunnellut, mutta en omista yhtään levyä. Joss oli sangen viehättävä kulkiessaan lavalla teekuppinsa kanssa. Naisella on aivan huikea ääni, toivottavasti saadaan Suomeen pian uudestaan.

Youtuben aarteista löytyy tältäkin keikalta videoita, tässä aivan ihastuttava uusi kappale, josta Joss kertoi että oli tavannut miehen, joka kertoi keräävänsä entisen poikaystävänsä suosikkiartisteilta muistoja/viestejä (en nyt enää tarkalleen muista mitä), jotta saisi tämän miehen takaisin. Joss kirjoitti tästä kappaleen, jos ei tällä saa exäänsä mies takaisin niin sitten on peli menetetty. Kaunis kappale, oma suosikkini konsertissa.

Lisää kuvia löytyy galleriasta.

Kuvat & Teksti: Tiia Santavirta

p.s. Ja tarttuis sieltä myyntipöydältä muutama Joss Stonen levykin mukaan lähtiessä

1 kommentti:

  1. HUOM! Tähän blogiin siirtelen Chaos Tuben oikeasta kodista http://blogit.stara.fi/chaostube materiaalia, jotta oppisin vähän käyttämään blogia.. Eli sinne vaan katsomaan materiaalia keikoilta, haastiksia jne.

    Materiaalia mitä kopsaan tässä vaiheessa on n. 3kk vanhaa.

    Vinkkejä saa antaa.. tahtois ymmärtää blogeista jotain.. -Tiia

    VastaaPoista

Palkki

Palkki