19.2.2015

Siru julkaisee debyyttialbuminsa Solmut pe 27.2.


Siru voitti The Voice of Finland –kilpailun ja Solmut albumilta löytyy myös kisan voittajasingle Sä et kulu pois.

Tulevalta albumilta on julkaistu kaksi sinkkua, viime vuoden puolella julkaistu Kaksi naista, joka on vahva dramaattinen kappale ja soinut upeasti radiokanavilla. UMK-kilpailussa mukana olleesta Mustelmat -kappaleesta julkaistiin niinikään single ja musiikkivideo. Siru kertoo Mustelmat -kappaleesta: ”Mustelmat antaa sulle luvan olla epätäydellinen ja toivoo, ettet häpeä niitä.”


Dramaattinen, Sirua laulajana laajasti esittelevä albumi löysi muotonsa yhteistyössä tuottaja Ilkka Wirtasen kanssa viimeisen puolen vuoden intensiivisen työskentelyn aikana. ”Levy on mun mielestä kamppailua erilaisten tunteiden välillä. Suhdesolmuja, solmujen aukeamista. En halunnut kaihtaa vakaviakaan aiheita”, Siru kertoo.

Siru päätti heti voittonsa jälkeen, että haluaa työstää debyyttiään huolellisesti ja ajan kanssa. Albumia äänitettiin helsinkiläisissä studioissa ja lauluntekijöinä ovat toimineet Sirun lisäksi maan biisintekijähuiput, mm. Matti Mikkola ja Tommi Kalenius. ”Levynteon johtoajatuksena oli se, että jokainen kappale joko olisi mun elämästä tai että pystyisin samaistumaan biiseihin täysin. Halusimme sukeltaa pintaa syvemmälle”, Siru jatkaa. ”Halusin tehdä levyn, jonka jokaiseen sekuntiin uskon itse 150-prosenttisesti. Sen jälkeen tiedän, että olen antanut kuulijoilleni kaikkeni.”

Sirun keikat myy MagnumLive

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Palkki

Palkki